Berlingske Business

Velkommen til Business Boost - Danmarks nye store iværksætterkonkurrence

Boost_mish
Erhvervsredaktør Peter Suppli Benson: Danmark har brug for de gode idéer - derfor etablerer Berlingske Business nu iværksætterkonkurrencen Business Boost.

Du vinder noget, som er meget bedre end penge: Et boost i form af massiv rådgivning fra nogle af Danmarks førende eksperter.

Danskerne er fulde af gode idéer. Men alt for ofte ender idéerne i skuffen eller forbliver en drøm i baghovedet.

Men Danmark har brug for de gode idéer. Brug for mennesker, som tør forfølge dem og gøre drømme til virkelighed, og som vil være med til at skabe de nye iværksættervirksomheder, som Danmark har så hårdt brug for.

Derfor etablerer Berlingske Business nu iværksætterkonkurrencen Business Boost.

Vi vil ikke nøjes med at skrive om iværksættere og iværksætteri. Vi vil være med til at forvandle de gode idéer til virkelighed. Være med til at sætte fart i nye vækstvirksomheder, som kan skabe det næste Novo Nordisk, det næste Bülow Lakrids eller det næste Endomondo.

Hvorfor skaber Berlingske Business denne iværksætterkonkurrence?

I mange år talte man om en funktionærkultur i Danmark. Få havde lyst til at skabe egen virksomhed – lyst til at jagte drømmen om at gøre idé til virkelighed og skabe sin egen virksomhed.

Den kultur er heldigvis ved at blive afløst af en stærk iværksætterkultur. Flere og flere tør forfølge drømmen om at skabe egen virksomhed, og flere og flere investorer er klar til at kaste penge i gode idéer og små iværksættervirksomheder.

Den udvikling understøtter vi på Berlingske Business. Vi skriver i forvejen massivt om iværksættere og iværksætteri, og med Business Boost tager vi næste skridt og går aktivt ind og vil sætte fart i den danske iværksætterkultur.

Det gør vi, fordi Danmark har brug for de nye virksomheder. Vi har brug for, at iværksætterkulturen vinder frem i endnu højere grad.

 

aaa

Hvad kan du vinde?

Du kan ikke vinde penge. I stedet kan du vinde noget, som er meget bedre: Et boost, en hjælpende hånd i form af massiv rådgivning fra nogle af Danmarks førende eksperter.

Vi er nemlig gået sammen med en bred vifte af rådgivere og iværksætterspecialister, som vil hjælpe dig med at gøre din idé, din virksomhed, til en succes.

Det gør de ved at give dig massiv rådgivning, så du som iværksætter kan undgå faldgruber og undgå de fejl, som ofte gør det svært at få din virksomhed til at blive en succes. Du kan bl.a. vinde hjælp fra advokater, finansieringseksperter, coaches og fra fremtrædende aktører i det danske iværksættermiljø.

Du får altså hjælp fra mennesker, som selv har prøvet turen fra idé til iværksætter. Som selv ved, hvad der skal til for at skabe en succesfuld virksomhed.

Og så kommer vi på Berlingske Business til at skrive detaljeret om de gode idéer og om de små iværksættervirksomheder, som deltager i konkurrencen. Vi kommer til at følge vinderne hele vejen. Fortælle når det går godt, og fortælle når de møder udfordringer, som de skal kæmpe sig igennem.

Sådan forløber konkurrencen:

Send os et kort videopitch med din gode idé eller en fortælling om din lille iværksættervirksomhed. Samtidig skal du svare på en række spørgsmål, så vi får mulighed for at udvælge de 10 idéer eller iværksættere, som ender med at vinde årets Business Boost-konkurrence.

Vi har sammensat et panel af nogle af Danmarks stærkeste og mest succesrige dommere: Martin Thorborg, Mette Lykke, Louise Ertman Baunsgaard, Christian Stadil og Rasmus Schmiegelow. De står for den endelige udvælgelse, som sker i slutningen af oktober 2017.

Vi glæder os til at høre om din gode idé og høre mere om, hvorfor netop du skal være en af vinderne i årets Business Boost-konkurrence. Og så skal vi nok være med til at gøre din drøm til virkelighed.

Læs mere om Berlingske Business Boost og tilmeld dig her.

BM

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen