Berlingske Business

Hapag-Lloyd fastholder forventninger trods Mærsks nedjustering

hapag
Foto:

Maersk Lines tyske rival Hapag-Lloyd fastholder forventningerne for 2015, skriver Bloomberg News.

Det meddeler det tyske selskab som respons på, at A.P. Møller Mærsks containerselskab Maersk Line fredag nedjusterende forventningerne til det underliggende resultat eksklusive frasalg og hensættelser i 2015 til 3,4 mia. dollar fra tidligere 4,0 mia. dollar.

Hapag-Lloyd ser stadig årets EBITDA-margin i den høje encifrede ende.

GERMANY HAPAG - LLOYD TUI

GERMANY-ECONOMY-TRANSPORT-BUCHARDKAI

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen