Berlingske Business

Morten Jasper

Morten Jasper

Morten Jasper er jourhavende på Business.dk og dermed med til at tegne nyhedsbilledet på landets skarpeste erhvervssite. Han har i en lang årrække beskæftiget sig journalistisk med danske iværksættere og vækstvirksomheder. Nu er fokus i midlertidigt blevet udvidet og på Business.dk er det hans opgave at prioritere dagens vigtigste nyheder fra dansk og internationalt erhvervsliv om store såvel som små virksomheder.

Morten Jasper er uddannet journalist på Syddansk Universitet i 2006 og har siden befundet sig i det Berlingske hus. Først som journalist og souschef på ErhvervsBladet og siden 2011 som skrivende journalist på Berlingske Business. I efteråret 2013 satte han sig i stolen som jourhavende på Business.dk.      

Flere artikler af Morten Jasper

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen