Berlingske Business

Morten Jasper

Morten Jasper

Morten Jasper skriver primært om mennesker, der har hånden på kogepladen. Dem der forsøger at skabe fremtidens virksomheder i Danmark. Han har i store dele af sin karriere beskæftiget sig journalistisk med danske iværksættere og vækstvirksomheder. Kun afbrudt af en årrække, hvor tog han en tørn som henholdsvis jourhavende på Business.dk samt nyhedsredaktør på erhvervsredaktionen. Nu er han dog tilbage med et skarpt fokus på iværksætteri.

Morten Jasper er uddannet journalist på Syddansk Universitet i 2006 og har siden befundet sig i det Berlingske hus. Først som journalist og souschef på ErhvervsBladet og siden 2011 som skrivende journalist på Berlingske Business.      

Flere artikler af Morten Jasper

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen