Berlingske Business

Jens Chr. Hansen

Jens Chr. Hansen

Jens Chr. Hansen er erhvervskommentator og redaktør på Berlingske Business. Tidligere souschef på Business, og før det erhvervsjournalist på Berlingske og Jyllands-Posten, herunder tre år som udenrigskorrespondent i New York. Oprindeligt bankuddannet, har arbejdet i bankverdenen i 13 år. Har bloggen "Børsen & Bosserne" på business.dk. og er klummeskriver i papiravisen. Kommenterer finans og erhverv på Berlingske WebTV samt i TV og radio i øvrigt. Moderator og foredragsholder. 
Jens Chr. fik Cavling-prisen i år 2000. Forfatter til to biografier om henholdsvis Jess Søderberg og Stine Bosse samt "Mærsk - billeder og historier fra 100 år."
Du kan træffe Jens Chr. på jha@berlingske.dk, http://bosserne.blogs.business.dk/ eller på tlf. + 45 25 48 93 01. Samt på Facebook og LinkedIn.
 

 
 
 

Flere artikler af Jens Chr. Hansen

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen