Berlingske Business

Jakob Ussing

Jakob Ussing

Jakob Ussing er økonomiredaktør på Berlingske Business og dækker alt fra store internationale dagsordener til afgifter og skat i Danmark. Fra 2014-2017 var han Berlingskes korrespondent i Bruxelles.

Inden Jakob Ussing blev korrespondent, var han journalist på Berlingske Business og leder af Indsigtsgruppen, der laver undersøgende erhvervsjournalistik. Han var blandt andet med til at afdække solcellesagen, skandalerne omkring DONG Energy samt SAS' overlevelseskamp. Han er medforfatter til Berlingskes single om SAS, der udkom i april 2013.

Jakob Ussing er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet og var redaktør for det finansielle nyhedsbureau Direkt, inden han kom til Berlingske i 2010.

Mail kommentarer og ideer på:

Flere artikler af Jakob Ussing

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen