Berlingske Business

Respekt for den ædle søde vin i glasset

De fleste antyder samtidig, at de er glade for, at moden er skiftet. Med andre ord - det kunne de ikke lide. Den gang blev Sauternes

ofte brugt som begreb for al sød, hvidvin. Det var vin tilsat sødme og masser af svovl for at kunne klare lidt tid på

flaske uden at sprænge i luften. Det var ikke noget ædelt produkt.



Det er Sauternes og de andre ædle søde

vin i dag. Og de bør behandles med respekt og forstand. Der skal kun serveres lidt (12 grader), men til gengæld skal

det op i et stort glas - mindst hvidvins glas. Og ikke til suppe i første omgang i alt fald. Gåse - eller andelever er

skabt til den elegante og intense sødme i disse vine, men måske allerbedst til et lille stykke brød med blåskimmelost.

Uha det er godt, og det er en super mellemstation mellem hovedretten og desserten. De ædle søde vine er ikke kraftige

nok til at klare chokolade og isdesserter.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen