Berlingske Business

Major besejrede Ledreborg-banen

golf

Hans Blumensaadt brugte erfaringerne fra en company day til suverænt at spille sig ind i Landsfinale Øst.

Den Nick Faldo-designede 18 hullers-bane, Ledreborg Palace Golf ved Lejre, hører til de sværeste på Sjælland, men det syntes ikke at genere major og servicediskchef i Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste, Hans Blumensaadt, i den individuelle Kvalifikation Øst i ErhvervsBladet.dk’s DM i firmagolf.

Ikke færre end 39 point skrabede 43-årige Hans Blumensaadt sammen fra 7/8 handicap, 23 slag - eller 41 points fra fuldt handicap. Det betød omgående en nedregulering med 2,0, men også en sikker førsteplads og dermed adgangbillet til Landsfinale Øst 2. september på Trent Jones-banen i Skjoldenæsholm Golf Center. Det er kun fjerde sæson, Hans Blumensaadt spiller golf.

Lærerig runde

Et langbanekursus og den efterfølgende banetilladelse førte til, at han i 2007 meldte sig ind i Egedal Golfklub, der holder til på en forholdsvis kort, men billig ni hullers-bane i Smørum Golf Center. Her spiller han kun tre-fire gange om måneden, fordi han, med bopæl i Brøndbyøster, trods alt har 20 km bilkørsel hver vej.

I betragtning af, at han i gennemsnit spiller højst en gang om ugen, var det imponerende af Blumensaadt at score så mange point på Ledreborg-banen. Nøglen til succes på denne ligger i lange, lige drives, og sådanne magtede majoren at sende af sted - med kun en enkelt undtagelse.

- Tidligere på året blev jeg af Canon inviteret til en company day med deltagelse af blandt andet professionelle Søren Hansen. Den runde lærte jeg så meget af, at jeg denne gang undgik de store fejltagelser. Alligevel overraskede det mig, at jeg kunne spille en sådan runde i dag, for jeg scorede kun beskedne 22 stablefordpoints i min sidste runde inden denne, fortalte den glade vinder.

Følgende 12 gik videre fra Kvalifikation Øst til Lands- finale Øst: 1. Hans Blumen-saadt, Forsvarets Koncernfælles Informatiktjeneste, 39. 2. Jan Nørgård Henriksen, Fkit - it til forsvaret, 37. 3. Bo Westhoff Engelberth, Stena Jern & Metal, 35. 4. Bo Einersen, Platon, 35. 5. Mads Peter Holm, Tvis Køkkenet, 35. 6. Bo Bjerre, bb-fugeenterprise, 35. 7. Christian Tage Hansen, LiqTech, 34. 8. Ben Tappert, pro- construction, 34. 9. Henrik Olsen, Olsen Transport, 33. 10. Bent Thorsted, Revi-Data, 33. 11. Flemming Nørregaard, KFN Finmekanik, 33. 12. Rene Bo Jacobsen, Topdanmark, 33. Sidstnævnte henviste ved fintælling sidste års danmarksmester, Palle Hallengreen, Forsikringsmæglerne Insura, til 13. pladsen, som lige netop ikke gav adgang til Landsfinale Øst og forsvar af DM-titlen.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen