Berlingske Business

De bedste og værste spisesteder i 2008

De bedste og værste spisesteder i 2008 - 1

Skal du ud og spise med kunderne? Se hvor du bør gå hen, og hvor du absolut ikke skal nærme dig.

Sorbet af kærnemælk, peberrod med iransk ocietra kaviar, Rød karry-is på frossen brosten og glaseret spædkalv.

Kreativiteten er i top hos de allerbedste restauranter i Danmark. Til gengæld kan de dårligste ikke magte en omgang frikadeller.

Se hvilke restauranter, der modtog top og bundkarakter af Berlingske Tidendes anmelderkorps i 2008:

De bedste og værste spisesteder i 2008

Læs på erhvervsbladet.dk:

Så meget bør du give i drikkepenge på rejsen

Gourmetperler har smag for god forretning

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen