Berlingske Business

Brevkassen - Børn

Brevkassen

Få svar på spørgsmål om blandt andet arv, testamenter, skilsmisse, skat, boligkøb, jura og økonomi.

Alle spørgsmål anonymiseres. Det er desværre ikke muligt at svare på alle henvendelser. Svar gives i Brevkassen på business.dk/brevkassen samt i Berlingske Business om lørdagen - svar gives ikke privat. Berlingske Media forbeholder sig ret til at offentliggøre spørgsmål og svar i alle husets medier.

Skriv til brevkassen@business.dk

Brevkassens eksperter

Erik Øvlisen

Advokat (H), Forum Advokater i Roskilde. Beskæftiger sig med bl.a. dansk og international skatteret, bobehandling og erhvervsret.

Allan Ohms

Advokat (H), bobestyrer, retsmægler og mediator, Forum Advokater i Roskilde. Beskæftiger sig med bl.a. arv og testamenter, ægtepagter, bobehandling, konfliktløsning (mediation), retssager og erhvervsret.

Susanne Graffmann

Advokat. Forum Advokater i Roskilde. Beskæftiger sig med bl.a. strafferet, tinglysning og fast ejendom, ægteskabssager, børn og bodeling, ægtepagter, bopælssager, samvær og forældremyndighed. Autoriseret bobehandler ved skifteretten.

Læs mere på Forumadvokater.dk

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen