Berlingske Business
17:59På gensyn i morgen

SP Group foran næste kursspring og DSV i sidelæns bevægelse

DSV har gennem lang tid performet pænt, men det er AktieUgebrevets vurdering, at der ikke er udsigt til voldsomme stigninger i kursen på mellemlang sigt.

Flere analytikere forventer, at regnskabet vil være påvirket negativt af restruktureringsomkostninger i 1. kvartal. DSV har i alt brugt 250 mio. kr. på restrukturering for at få omkostningerne reduceret og introduceret en ny IT-platform, alt sammen for at forbedre effektiviteten.

En anden risiko som kan påvirke resultatet for 2. kvartal, er, at DSV ikke i tilstrækkelig grad har formået at vælte stigninger på containerfragt over på sine kunder. Det kan betyde skuffelse både for regnskabet for 1. kvartal og for forventningerne resten af året.

Verdens største speditør og konkurrent til DSV, og de absolut dominerende globalt på søtransport, schweiziske Kuehne Nagel, aflagde i midten af april kvartalsregnskab. Selskabets ledelse betegnede selv regnskabet som ”utilfredsstillende”, men der var trods alt en stigende omsætning. Skuffelsen skyldes de stigende omkostninger.

Læs i AktieUgebrevet nr. 14/2012

Danske aktier Speas vinder på PE-fondes effektiviseringerDSV tilbage på vejen igen?FLSmidths lange kursfald nærmer sig slutningenSP Group står foran næste store kursspringB&O-ledelse venter 21 %-vækst i Q4Össurs årsregnskab startede en pæn kursstigningUsikkerhed skaber rabat på Harboes Bryggeri Markedskommentar Ingen klare tegn på stigning eller faldStigende risiko for nye finansielle chok Modelporteføljer Chr. Hansen køber egne aktier for en halv mia. kr.Vi afventer fald i nervøsitet før opkøb Tabel AktieUgebrevets StyrkeindeksBusiness.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen