Berlingske Business

Læs torsdagens Business-kalender

christiansborg
Arkivfoto. Foto:

Her er nogle af torsdagens begivenheder

ERHVERV

12:00 Flugger med ni-måneders regnskab
Flugger kommer i dag med regnskab for de første ni måneder af det forskudte regnskabsår 2016/17.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
3. kvartal: Flügger
4. kvartal: DLH, Nordicom, SP Group
Peers: Vestas Wind Systems (Guodian United, FY)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Konjunkturbarometer for bygge og anlæg, marts 2017
- Konjunkturbarometer for detailhandel, marts 2017
- Konjunkturbarometer for industri, marts 2017
- Konjunkturbarometer for serviceerhverv, marts 2017
Udland:
- 11.00: Eurozonen: Økonomisk tillid, mar
- 11.00: Eurozonen: Forretningsklima, mar
- 11.00: Eurozonen: Industritillid, mar
- 11.00: Eurozonen: Servicetillid, mar
- 11.00: Eurozonen: Forbrugertillid (endelig), mar
- 14.00: Tyskland: Forbrugerpriser (foreløbig), y/y, mar
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 12
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 11

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
Brøndby IF, Carlsberg (kl. 16.30), FLSmidth, H. Lundbeck (kl. 10.00), ISS

POLITIK

10:00 Møde i salen med selvkørende biler og frikommuner
Der er i dag møde i Folketingssalen, hvor en række lovforslag behandles. På dagsordenen er blandt andet en ændring af færdselsloven, hvor der gives mulighed for at fastsætte regler og give tilladelse til forsøg med selvkørende biler. Desuden er der også førstebehandling af økonomi- og indenrigsministerens forslag om frikommuner.

11:00 Åbent samråd om Københavns Lufthavn og regeringens luftfartsstrategi
Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) er i dag kaldt i åbent samråd om Københavns Lufthavn og den nationale og europæiske luftfartsstrategi. Ministeren skal blandt andet komme med en redegørelse og vurdering af den kritik, som en sammenslutning af 265 rejseselskaber har rejst af Københavns Lufthavn i forbindelse med takstaftalen, lige som han skal give en status på arbejdet med den nye nationale luftfartsstrategi. Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Rasmus Prehn (S).

14:00 Åbent samråd om politiets døgnrapporter
Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er i dag kaldt i åbent samråd om politiets døgnrapporter. Ministeren skal blandt andet redegøre for bevæggrundene for, at Østjyllands Politi angiveligt har udeladt indbrud fra døgnrapporterne. Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Peter Kofod Poulsen (DF). Tilmelding til samrådet skal ske senest den 29. marts klokken 11.

15:00 Åbent samråd om arbejdsmiljø på offentlige arbejdspladser
Sundhedsminister Karen Ellemann (V), ældreminister Thyra Frank (LA) og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i dag kaldt i samråd om arbejdsmiljø på offentlige arbejdspladser. Ministrene skal svare på, hvordan de vil gøre arbejdsmiljøet bedre på deres respektive områder. Det skal gøres i forhold til Arbejdstilsynets påbud og strakspåbud, særligt tilsynets kritik af arbejdsmiljøet på hospitaler og plejecentre. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Flemming Møller Mortensen (S) og Lennart Damsbo-Andersen (S).

Åbent samråd om hjemsendelse af afviste asylansøgere
Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) og justitsminister Søren Pape (K) i åbent samråd om hjemsendelse af afviste asylansøgere. Ministrene skal bland andet redegøre for politiets aktuelle arbejde med at tvangshjemsende udlændinge uden lovligt ophold i Danmark, lige som de skal redegøre for, hvor mange personer der befinder sig i udsendelsesposition. Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Dan Jørgensen (S

 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen