Berlingske Business

Læs torsdagens Business-kalender

RB PLUS Chefer i Nordea havde penge i Panama
Torsdag offentliggøres Nordeas årsregnskab. Foto:

Her finder du torsdagens begivenheder.

Business

07:00 Nordea offentliggør årsregnskab

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber):

Roblon, RTX (Nørresundby)

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber):

1. kvartal: RTX
2. kvartal: Glunz & Jensen
4. kvartal: Nordea Bank (kl. 07.00, Pressemøde kl. 09:00)
Peers: FLSmidth (kl. 12.30, Caterpillar, Q4), NETS (kl. 22.05, Paypal, Q4), Novo Nordisk (kl. 13.00, Bristol-Myers Squibb, Q4)

Økonomi/statistik:

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Husdyr, 31. december 2016
Udland:
- 8.00: Tyskland: Forbrugertillid, feb
- 9.00: Spanien: Ledighed, Q4
- 9.30: Sverige: Arbejdsløshed, dec
- 10.30: Storbritannien: BNP, q/q, Q4
- 14.30: USA: Engroslagre, dec
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 3
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 2
- 15.45: USA: PMI service (foreløbig), jan
- 15.45: USA: PMI samlet (foreløbig), jan
- 16.00: USA: Salg af nye boliger, dec
- 16.00: USA: Ledende indikatorer, dec

 

Politik

10:15 Åbent samråd om regulering af husleje

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) er i dag kaldt i samråd om ministerens holdning til loftet over husleje i lyset af hans tidligere udtalelser. Ministeren skal blandt andet forklare en tidligere udtalelse, hvor han kaldte boligreguleringsloven for 'tåbelig og forrykt'. og at loftet over huslejestigninger bør afskaffes. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Kaare Dybvad (S).

13:00 Åbent samråd om dansk velstand

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll (LA) er i dag kaldt i samråd om hvordan revisionen af dansk økonomi har påvirket regeringens vurdering af dansk velstand. Ministeren skal redegøre for, hvordan en revision fra Danmarks Statistik af dansk økonomi har påvirket regeringens vurdering af økonomien, blandt andet det at Danmark målt på BNP per indbygger klarer sig bedre end Sverige og Tyskland. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Benny Engelbrecht (S).

13:30 Åbent samråd om markedsføringsloven

Erhvervsminister Brian Mikkel (K) er i dag kaldt i et nyt åbent samråd om L 40, markedsføringsloven. Ministeren er blandt andet blevet bedt om at redegøre for, hvilke konsekvenser det vil få for forbrugerne, at forretninger fremover ikke skal skilte med kreditomkostninger i forbindelse med optagelse af lån gennem den låneudbyder, som forretningen samarbejder med, samt hvilke markedsføringsregler der gælder for henholdsvis finansielle og ikkefinansielle kreditudbydere efter ophævelse af skiltningsbekendtgørelsen. Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Karin Gaardsted (S) og Mette Reissmann (S).

Poiliti/ret

09:00 Mand risikerer at blive idømt forvaring for grusom afpresning

Østre Landsret afsiger dom i en sag om afpresning. Anklagemyndigheden kræver, at en 26-årig mand bliver idømt fængsel på ubestemt tid for sammen med fem andre at have afpresset ofre for penge på grusom vis. Ingen af de andre dømte har fået en forvaringsdom i landsretten. Heller ikke hovedmanden bag. Den 26-årige mand blev i første omgang ved Retten på Frederiksberg idømt ti års fængsel.

14:00 Kriminelle millioner blev vekslet af far og søn

Østre Landsret afsiger klokken 14.00 dom i en straffesag om omfattende hæleri i et vekselkontor. Far og søn i firmaet Uni Travel & Exchange blev i Københavns Byret idømt hver seks års fængsel, som er den maksimale straf, ligesom firmaet blev idømt en bøde på 92 millioner kroner.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen