Berlingske Business

Læs torsdagens Business-kalender

ATEA NY To mænd får ubetinget fængsel for bestikkelse RB PLUS
Retten i Glostrup behandler torsdag en sag, hvor en offentligt ansat it-indkøber er tiltalt for at have modtaget bestikkelse fra firmaet Atea Foto:

Her er nogen af torsdagens begivenheder

ERHVERV

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

1. kvartal: Brd. Klee, InterMail

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)

Asgaard Group, Brd. Klee (kl. 11.00)

Økonomi/statistik

Udland:
- 5.30: Japan: Industriproduktion (endelig), nov
- 7.00: Japan: Maskinordrer (endelig), dec
- 10.00: Eurozonen: Betalingsbalance, nov
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 2
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 1
- 14.30: USA: Påbegyndt boligbyggeri, dec
- 14.30: USA: Philadelphia Fed-indekset, jan

POLITIK

10:30 Åbent samråd om almene boliger og almene boligselskaber
Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) er i dag kaldt i samråd om privatisering af den almene boligsektor og indbetaling til Landsbyggefonden. Samrådet sker på baggrund af et boligudspil, som Liberal Alliance præsenterede i 2012. Ministeren skal svare på, om han forsat vil privatisere den almene boligsektor. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Kaare Dybvad (S).


13:00 Åbent samråd om Europol
Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er i dag kaldt i samråd om Europol. Det er Europaudvalget og Retsudvalget, der indkalder til samrådet. Ministeren skal redegøre for den datalæk fra Europol, der fandt sted i november sidste år, og i hvilken grad danske oplysninger indgik. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Søren Søndergaard (EL).

14:00 Åbent samråd om grøn omstilling
Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) er i dag kaldt i samråd om mål for den grønne omstilling. Ministeren skal svare på, om regeringens mål for grøn omstilling er ambitiøse. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Jens Joel (S), Søren Egge Rasmussen (EL), Maria Reumert Gjerding (EL), Christian Poll (ALT), Andreas Steenberg (RV) og Pia Olsen Dyhr (SF).

14:30 Åbent samråd om beskæftigelsesområdet i regeringsgrundlaget
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) er kaldt i åbent samråd om regeringens nye regeringsgrundlag på beskæftigelsesområdet. Ministrene skal blandt andet redegøre for, hvilke nye politiske intentioner regeringen har på beskæftigelsesområdet, samt hvordan regeringen vurderer balancen imellem uddannelse af dansk arbejdskraft og lempelse af adgangen til udenlandsk arbejdskraft. Samrådsspørgsmål er stillet efter ønske fra Leif Lahn Jensen (S).

KRIMINAL

09:00 Offentligt ansat tiltalt for bestikkelse
Retten i Glostrup behandler en sag, hvor en offentligt ansat it-indkøber er tiltalt for at have modtaget bestikkelse fra firmaet Atea.

12:00 Offentligt ansat i retten for bestikkelse
Retten i Glostrup behandler en sag, hvor en offentligt ansat it-indkøber er tiltalt for at have modtaget bestikkelse fra firmaet Atea. Denne sag omhandler en DSB-ansat.

UDLAND

13:45 Rentemøde i den europæiske centralbank
Den europæiske centralbank, European Central Bank, holder rentemøde i Frankfurt. Efterfølgende afholdes der pressemøde.

INDLAND

09:00 Transportminister åbner transportkonference
Ingeniørforeningen IDA afholder sammen med DI Transport, Danske Regioner, KL, Transport Økonomisk Forening og ITS Danmark i dag den årlige transportkonference, der i år har titlen ”Danmarks behov for en masterplan 2030”. Transportminister Ole Birk Olesen åbner konferencen, der blandt andet vil have fokus på nye teknologier og digital disruption.

 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen