Berlingske Business

Læs torsdagens business-kalender

SPAIN-AVIATION-RYANAIR
Luftfartsselskabet Ryanair har nyt at fortælle klokken 11.15 på Nimb Hotel i København. Arkivfoto. Foto:

Her er nogle af torsdagens store begivenheder

Business

Dakofa holder i dag og i morgen årskonference i Helsingør, hvor temaet er cirkulær økonomi. Dakofa står for Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer.

Luftfartsselskabet Ryanair har nyt at fortælle klokken 11.15 på Nimb Hotel i København.

Fra i dag og frem til 2. oktober holder Fødevareforbundet NNF kongres i Aalborg.Fra i dag og frem til 2. oktober holder Fødevareforbundet NNF kongres i Aalborg.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
4. kvartal: Re-Cap
Peers: DSV (Capital Markets Day)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Konjunkturbarometer for bygge og anlæg september 2016
- Konjunkturbarometer for detailhandel september 2016
- Konjunkturbarometer for industri september 2016
- Konjunkturbarometer for serviceerhverv september 2016
- Arbejdsløsheden (md.) august 2016
- Skatter og afgifter, 2016 (bog)
Udland:
- 1.50: Japan: Detailsalg, aug
- 9.55: Tyskland: Arbejdsløshed, sep
- 11.00: Eurozonen: Økonomisk tillid, sep
- 11.00: Eurozonen: Forretningsklima, sep
- 11.00: Eurozonen: Industritillid, sep
- 11.00: Eurozonen: Servicetillid, sep
- 11.00: Eurozonen: Forbrugertillid (endelig), sep
- 14.00: Tyskland: Forbrugerpriser (foreløbig), sep
- 14.30: USA: Engroslagre, aug
- 14.30: USA: BNP-vækst, årsbasis (tredje revision), Q2
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 38
- 14.30: USA: Privatforbrug (tredje revision), Q2
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 37
- 16.00: USA: Igangværende bolighandler, aug

EU

I dag og i morgen er der rådsmøde for konkurrenceministre i EU. Fokus i dag er på industri, mens i morgen omhandler forskning.

EU-Domstolens generaladvokat kommer i dag med forslag til dom i en sag, der handler om, hvorvidt EU’s definition på terror på nogen måde strider mod internationale love som hævdet af fire personer, der fra Holland støtter De Tamilske Tigre.

EU-Kommissionen offentliggør i dag den månedlige liste over nye sager, som den vil rejse for overtrædelser af EU-reglerne.

Landspolitik

I dag er udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg kaldt i samråd om mangel på studieboliger. Ministeren skal redegøre for hvilke initiativer regeringen vil tage for at sikre et tilstrækkeligt antal boliger til de studerende

I dag er der møde i Det Udenrigspolitiske Nævn, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil afrapportere fra mødet i Det Europæiske Råd.

Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget holder i dag høring om skifergas.

Politi/Ret

Østre Landsrets 7. afdeling afslutter i dag en straffesag om skyldnersvig og underslæb. Forretningsmanden René Müller blev i marts idømt fængsel i tre år, men han har anket til landsretten for at blive frifundet.

Højesteret afsiger i dag dom i en sag, hvor HK kræver, at Banedanmark skal betale erstatning, fordi der blev indhentet lægeerklæringer om sygemeldte ansatte i strid med reglerne.

Øvrigt

Christianitterne holder i dag et fællesmøde om udfordringerne i Pusher Street og om politiets overvågning klokken 20.00 i Den Grå Hal.

Amnesty International offentliggør i dag en rapport om angreb på civilbefolkningen i Darfur i Sudan. Rapporten peger på, at regeringens styrker står bag angrebene på civile i Jebel Marra i Darfur.

Navne

Forfatter og Journalist Sven Skovmand, 80 år., tidl. italiensk premierminister Silvio Berlusconi, 80 år og engelsk tidl. atletikudøver Sebastian Coe, 60 år.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen