Berlingske Business

Læs torsdagens business-kalender

SAS-RESULTS/
Luftfartsselskabet SAS kommer i dag med regnskab for de første ni måneder af 2015/16. Foto:

Her er nogle af torsdagens store begivenheder.

Business

Boligsiden offentliggør i dag nye tal for boligpriser, salgstid og nedslag for villaer/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse for august 2016 og ser på udviklingen det seneste år.

Luftfartsselskabet SAS kommer i dag med regnskab for de første ni måneder af 2015/16.

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Betalingsbalancen over for udlandet juli 2016
- Industriens produktion og omsætning juli 2016
- Ledige stillinger 2. kvt. 2016
- Nyregistrerede motorkøretøjer august 2016
- Udenrigshandel med varer (md) juli 2016

Udland:
- 1.50: Japan: BNP-vækst, Q2, endelig,
- 1.50: Japan: Betalingsbalance, jul
- 11.00: Grækenland: Ledighed, jul
- 14.30: USA: Forsat ledige, uge 33
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 35
- Eurozonen: Rentemøde i ECB
- Kina: Handelsesbalance, y/y, aug
- Kina: Eksport, y/y, aug
- Kina: Import, y/y, aug

EU

Medicinalvirksomheden Lundbeck blev i 2013 idømt en bøde for aftaler, som blev vurderet udgjorde et kartel. Bøden lød på 93,8 millioner euro, og Lundbeck valgte siden at lægge sag an ved Retten med påstand om annullation af Kommissionens afgørelse. I dag falder der dom ved EU-Domstolen.

Den Europæiske Centralbank, ECB, holder i dag rentemøde med efterfølgende pressemøde.

Landspolitik

Lægemiddelindustriforeningen holder i dag høring i anledning af arbejdet med et life science vækstteam. Vækstteamet blev nedsat 9. juni og skal komme med anbefalinger, som skal fungere som grundlaget for en vækststrategi på området, som er kilden til mere end 100.000 arbejdspladser i Danmark og eksport på mere end 100 milliarder kroner om året.

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) er i dag kaldt i samråd om sagen om svindel med refusion af udbytteskat.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) afslutter i dag sin tur rundt i landet, hvor han har fortalt om regeringens 'Helhedsplan – for et stærkere Danmark'. Det sker klokken 19.30 til 21.00 på Nærum Gymnasium.

Politi/Ret

Retten i Odense ventes i dag at afsige dom i en sag, hvor to mænd og to kvinder er tiltalt for produktion af ulovligt fyrværkeri. Ved en ransagning i Krogbølle fandt politiet 1,4 ton kemikalier til fremstilling af fyrværkeri.

Retten i Nykøbing Falster har i dag første retsmøde i en sag, hvor to mænd på 23 og 30 år fra Nykøbing Falster er tiltalt for at antænde 18 brande med skader for næsten 18 millioner og for at begå adskillige indbrud.

Retten i Aarhus fortsætter i dag med straffesagen mod digteren Yahya Hassan, der har siddet varetægtsfængslet siden 21. marts efter en skudepisode, hvor en 17-årig dreng blev såret.

Københavns Byret indleder i dag en straffesag mod en familie og et par venner, som anklages for omfattende databedrageri med Rejsekortet.

Navne

Forfatter og sangskriver Henrik H. Lund, 80 år.
Svensk sanger Carola Häggkvist, 50 år.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen