Berlingske Business

Læs torsdagens Business-kalender

Danfoss
Danfoss Nordborg. Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

ERHVERV

07:30 ATP kommer med regnskabstal.                                                                                                                                                                     ATP Koncernen offentliggør i dag deres regnskab for 1. halvår af 2016.

08:30 Sydbank med regnskab                                                                                                                                                                               Sydbank kommer i dag med regnskab for andet kvartal af 2016.

09:00 Isolering for milliarder - Rockwool med regnskab                                                                                                                                 Stenuldsproducenten Rockwool kommer i dag med regnskab for de første seks måneder af 2016.

09:00 Danfoss med kvartalsregnskab                                                                                                                                                                         Pumpe- og termostatkoncernen Danfoss kommer med kvartalsregnskab for andet kvartal.

12:00 Pressemøde om Karup Lufthavn                                                                                                                                                                   Karup Lufthavn vil på et pressemøde i dag løfte sløret for de fremtidsplaner, der skal hente flere rejsende til lufthavnen. Ved pressemødet deltager Jesper Rungholm, DAT, der flyver mellem Karup og København, Frans Bjørn-Thygesen, ny lufthavnschef i Karup, og H.C Østerby, borgmester i Holstebro Kommune og formand for lufthavnens bestyrelse. Ud over de forretningsmæssige planer vil lufthavnens nye navn blive præsenteret.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)                                                                                                                                                              2. kvartal: Alm. Brand, Atlantic Petroleum, Blue Vision, Topsil Semiconductor, Columbus IT Partner, Gyldendal B, Mols-Linien, Nordfyns Bank, Rockwool International (Ca. 8.30), Sanistål, Sparekassen Sjælland, Sydbank (kl. 08.30), Zealand Pharma
3. kvartal: InterMail, RTX
4. kvartal: Glunz & Jensen
Peers: A.P. Møller - Mærsk (Seadrill, Q2), A.P. Møller - Mærsk (China Cosco Holding, Q2), ALK (Stallergenes Greer, H1), H+H International (kl. 08.00, CRH, H1), Pandora (Tiffany & Co., Q2 16/17, før amerikansk børsåbning), Pandora (kl. 13.00, Signet Jewelers, Q2 16/17, telekonference kl. 14.30), Royal Unibrew (Olvi, Q2)

Økonomi/statistik                                                                                                                                                                                         Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Detailomsætningsindeks juli 2016
- Udvekslingsstuderende 2014/2015
Udland:
- 1.50: Japan: Producentpriser service y/y, jul
- 9.00: Spanien: BNP-vækst (endelig)
- 9.30: Sverige: Arbejdsløshed, jul
- 10.00: Tyskland: Ifo-indikator, aug
- 14.30: USA: Ordreindgang af varige goder, jul
- 14.30: USA: Nytilmeldte ledige, uge 33
- 14.30: USA: Fortsat ledige, uge 32
- 15.45: USA: PMI service, aug
- 15.45: USA: PMI samlet, aug

LANDSPOLITIK

10:30 De Økonomiske Råd holder konference                                                                                                                                                           De økonomiske Råds Sekretariat afholder i dag og i morgen den 9. årlige miljøøkonomiske konference for alle med miljøøkonomisk og miljøpolitisk interesse. De to hovedtalere er amerikanerne Catherine L. Kling og Hunt Allcott. Formålet med konferencen er blandt andet at skabe overblik over aktuel politikrelevant miljøøkonomisk viden.

POLITI/RET

09:00 Retsmøde i Se og Hør-sagen                                                                                                                                                                         To af de tiltalte samt Aller Media A/S ventes i dag at tilstå ved et retsmøde i sagen om tys-tys-kilden hos Se og Hør. Det sker trods protester fra de andre tiltalte, som nægter sig skyldige.

09:15 Anklage: Direktør stjal 34 millioner fra olie-investor                                                                                                                                     Retten i Lyngby indleder i dag Bagmandspolitiets sag mod en forretningsmand, der tiltales for at have snydt investorer for 34 millioner. De troede, de kunne tjene stort på amerikanske oliekilder. Den tiltalte har en karriere som tidligere sidegadevekselerer og har altså en dom i bagagen. Sagen fortsætter 30. august, 19. september, 10. og 24. oktober

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen