Berlingske Business

Læs tirsdagens business-kalender

Topbillede
Københavns Byret fortsætter straffesagen mod tre advokater fra det konkursramte firma Johan Schlüter, der er tiltalt for omfattende svindel mod rettighedshaverne til film, tv og computerspil. Sagen begyndte 6. februar og fortsætter 4., 11., 12., 13., 24., 25. og 26. april, samt 1., 2. og 3. maj. Der er også afsat ekstra dage, hvis sagen trækker ud. Foto:

Her kan du danne dig et overblik over tirsdagens vigtigste erhvevsbegivenheder.

Erhverv


Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
- Vestas Wind Systems (kl. 13.00, i Aarhus)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- Biografer og film, 2017
Udland:
- 9.45: Italien: PMI Industri, mar
- 9.50: Frankrig: PMI Industri (endelig), mar
- 9.55: Tyskland: PMI Industri (endelig), mar
- 10.00: Eurozonen: PMI Industri (endelig, mar
- 10.30: Storbritannien: PMI Industri, mar
Øvrigt:
- 16.00: Danmark: Nationalbankens valutareserve

Kriminal


København Advokater tiltalt for mandatsvig for over 200 millioner
- 09.30: Københavns Byret fortsætter straffesagen mod tre advokater fra det konkursramte firma Johan Schlüter, der er tiltalt for omfattende svindel mod rettighedshaverne til film, tv og computerspil. Sagen begyndte 6. februar og fortsætter 4., 11., 12., 13., 24., 25. og 26. april, samt 1., 2. og 3. maj. Der er også afsat ekstra dage, hvis sagen trækker ud.


København K Stor retssag om Amagerbankens kollaps
- 09.30: Østre Landsret skal behandle en retssag om Amagerbankens kollaps. Kurator har anlagt sag mod Finansiel Stabilitet med en påstand, som svarer til cirka 1,3 milliarder kroner. Desuden har cirka 500 investorer i foreningen Amagerinvestor sagsøgt Finansiel Stabilitet og Finanstilsynet. Retssagen varer i cirka 20 dage frem til begyndelsen af juni. Sagsnummer B-3287-13.

Politik


Åbent samråd om salget af vaccineproduktion
- 14.30: Sundheds- og Ældreudvalget har kaldt sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i samråd om Rigsrevisionens beretning om salget af Statens Serum Instituts vaccineproduktion, og den kritik som har været heraf. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Stine Brix (EL) og Kirsten Normann Andersen (SF).


Åbent samråd om prioritering af sygehusmedicin
- 16.00: Sundhed- og Ældreudvalget har kaldt Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i samråd om Medicinrådet og prioritering af sygehusmedicin. Her bedes ministeren redegøre for prioriteringen af medicin ved eksempler på muskelsvindsramte børn. I forhold de sager bedes ministeren tage stilling til, om Folketingets vedtagne syv principper inden for sygehusmedicin er overholdt, specielt det princip, som omhandler, at den enkelte patient får en individuel vurdering. Spørgsmålet er stillet efter ønske fra Jeppe Jakobsen (DF).

Udland


Baltiske ledere til møde med Trump
- Lederne fra Estland, Letland og Litauen møder den amerikanske præsident Donald Trump. Målet med mødet er at udvikle forholdet mellem USA og de baltiske lande. Mødet finder sted i Det Hvide Hus i USA's hovedstad, Washington.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen