Berlingske Business

Læs tirsdagens business-kalender

Jyske Bank Jyske Bank træder ud af Swipp-samarbejdet
Arkivfoto. Jyske Bank fremlægger tirsdag deres årsregnskab fra 2017. Foto: Henning Bagger Foto:

Her kan du læse nogle af tirsdagens erhvervsnyheder

ERHVERV

08:00 Jyske Bank i 2017

Jyske Bank kommer i dag med regnskab for 2017.
Sted: Silkeborg
Region: Midtjylland

11:30 DLG løfter sløret for årsregnskabet 2017

DLG holder pressemøde i anledning af offentliggørelsen af koncernens 2017 regnskab. DLG er Danmarks 13. største virksomhed og Europas største grovvareselskab med en omsætning på over 49 milliarder kroner, aktiviteter i 18 lande og 6.300 medarbejdere.
Sted: København V, DLG Axelborg, 1. sal, Vesterbrogade 4A
Region: Hovedstaden

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

4. kvartal: Topsil Semiconductor, Jyske Bank (kl. 08.00), Nordfyns Bank, SimCorp, Sydbank (kl. 08.30)

Sydbank præsenterer årsregnskab

Sydbank A/S kommer i dag med årsregnskab.

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- Forbrugerforventninger, februar 2018
Udland:
- 8.00: Tyskland: Producentpriser, y/y, jan
- 9.30: Sverige: Forbrugerpriser, y/y, jan
- 11.00: Tyskland: ZEW-tillidsindeks, feb
- 11.00: Tyskland: ZEW-forventningsindeks, feb
- 11.00: Eurozonen: ZEW-forventningsindeks, feb
- 16.00: Eurozonen: Forbrugertillid (foreløbig), feb

POLITIK

14:00 Åbent samråd om fornyelse af overenskomster

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og undervisningsminister Merete Riisager (LA) er i dag kaldt i samråd om forlængelse og fornyelse af overenskomster og aftaler for visse ansatte på det offentlige område, herunder navnlig lærere i folkeskolen. Ministrene skal blandt andet redegøre for dele af processen op til den seneste overenskomst for lærerne. Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Finn Sørensen (EL) og Jakob Sølvhøj (EL).

KRIMINAL

09:00 It-chefs hackerangreb kostede mindst 400.000 kroner

Højesteret skal fastsætte straffen i en sag om hacking og bedrageri. En jysk virksomheds tidligere it-chef angreb tre gange it-systemerne. Virksomheden blev lagt ned, medarbejdere måtte sendes hjem, og der kom udgifter på mindst 400.000 kroner. Vestre Landsret takserede forbrydelsen til halvandet års fængsel. Oveni havde han begået bedrageri, så han i alt blev idømt tre år og seks måneder. Forsvareren mener ikke, at det var hacking under særligt skærpende omstændigheder, og ønsker en mildere straf. Dommen afsiges ikke denne dag.

09:30 Advokat afhøres om millionsvindel

Københavns Byret fortsætter med Bagmandspolitiets sag mod advokat Johan Schlüter og to andre i sagen om svindel for over 100 millioner kroner. Denne dag fortsætter afhøringen af den medtiltalte advokat Susanne Fryland, som blev hædret for sit store engagement i erhvervslivet i Slagelse.
Sted: København K, Københavns Byret
Region: Hovedstaden

10:00 Dom efter Fonas kollaps

Østre Landsret afsiger i dag dom i en retssag mellem på den ene side køberen af Fona, Elkjøb Nordic AS, og på den anden Nordea og Skat.

UDLAND

10:00 EU's økonomi- og finansministre mødes

EU's økonomi- og finansministre holder i dag møde i Bruxelles.

INDLAND

11:00 Prins Henrik bisættes

Prins Henrik bisættes i dag klokken 11.00 i Christiansborg Slotskirke ved en mindre ceremoni for den nærmeste familie og ganske få andre. Prins Henrik døde efter sygdom om natten den 13. februar. Efterfølgende skal prinsen kremeres, og halvdelen af hans aske skal spredes i de danske farvande, mens den anden halvdel skal sættes ned i en urne i den private have i Fredensborg Slotshave. Offentligheden havde lørdag mulighed for at tage afsked med prins Henrik i Christiansborg Slotskirke.

15:00 Offentligheden tager afsked med prins Henrik

Prins Henrik bisættes på tirsdag i Christiansborg Slotskirke ved en mindre ceremoni. Offentligheden har inden da mulighed for at tage afsked med prins Henrik i slotskirken. Der er åbent for alle søndag og mandag, henholdsvis 12.00-19.00 og 15.00-19.00. Prinsen ligger castrum doloris, hvilket betyder, at kisten er lukket.
Prins Henrik døde efter sygdom om natten den 13. februar. Efter bisættelsen skal prinsen kremeres, og halvdelen af hans aske skal spredes i de danske farvande, mens den anden halvdel skal sættes ned i en urne i den private have i Fredensborg Slotshave.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen