Berlingske Business

Læs tirsdagens Business-kalender

Brøndby
Fodboldklubben Brøndby kommer i dag med årsregnskab for 2016. Foto:

Her er nogle af tirsdagens begivenheder

ERHVERV

14:00 Brøndby IF med regnskab for 2016

Fodboldklubben Brøndby kommer i dag med årsregnskab for 2016.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

4. kvartal: Brøndby IF, Onxeo
Peers: NETS (Paysafe, Q4), NETS (Worldpay, Q4)

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)

Nordjyske Bank (kl. 17.00, Aalborg)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser kl. 9.00:
- Tilgang og afgang fra uddannelsesgrupper, 2015/2016
- Industriens produktion og omsætning, januar 2017
- Ofre for anmeldte forbrydelser, 2016
Udland:
- 8.00: Tyskland: Fabriksordrer, m/m, jan
- 11.00: Eurozonen: BNP-vækst (3. opgørelse)
- 14.30: USA: Handelsbalance, jan

POLITIK


VLAK-regeringen har klaret den i 100 dage

I dag er det 100 dage siden, at treparti-regeringen bestående af Venstre, De Konservative og Liberal Alliance tiltrådte. VLAK-regeringen afløste den smalle Venstre-regering, som Lars Løkke Rasmussen dannede efter seneste valg.

UDLAND

14:00 Dom i Facebooksag om syrisk flygtning

Der ventes i dag dom en sag, som en syrisk flygtning har rejst mod Facebook i Tyskland i forlængelse af en selfie, som flygtningen i 2015 tog med sig selv og forbundskansler Angela Merkel. Billedet er siden manipuleret, så det sætter ham i forbindelse med jihad. Han kræver, at Facebook fjerner alle billeder, der forbinder ham til terror.

Britisk overhus stemmer om brexit-lovgivning

Overhuset i det britiske parlament (House of Lords) ventes i dag at stemme om aktivering af artikel 50, der giver EU's medlemslande mulighed for at forlade unionen. Tidligere i februar var forslaget om aktivering af artikel 50 til behandling i underhuset, og det er nødvendigt med parlamentets godkendelse, da den britiske højesteret i januar afgjorde, at Storbritanniens regering ikke kan aktivere artikel 50 uden at spørge parlamentet. Overhuset indledte debatten om artikel 50 den 20. februar. Premierminister Theresa May ønsker at aktivere artikel 50 inden udgangen af marts.

EU afsiger dom om pakketransport

EU-Domstolen afsiger i dag dom i sag om EU-Kommissionens afvisning af at lade det amerikanske pakke- og logistikselskab UPS overtage TNT, da kommissionen mener, at selskabet i såfald vil blive for dominerende på markedet i 15 EU-lande – deriblandt Danmark.

INDLAND

08:30 DI's Arbejdsmiljøkonference 2017

DI afholder i dag til Arbejdsmiljøkonference 2017, hvor fokus i år særligt ligger på ledelsesdisciplin, og hvad der skal til for effektivt at forebygge arbejdsmiljøproblemer. Dagen vil bestå af en række oplæg samt forskellige workshop-runder.

09:00 Energiforum 2017

Energiforum Danmark afholder i dag og i morgen sin årlige konference, Energiforum 2017, og temaet i år er "Djævlen i detaljen". Konferencen fokuserer således på, hvordan de små detaljer ofte kan være både vigtige og altafgørende. Formand for Socialistisk Folkeparti, Pia Olsen Dyhr, vil blandt andet holde foredrag og give et energipolitisk overblik.

 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen