Berlingske Business

Læs tirsdagens business-kalender

459168040.jpg
Danmarks Statistik har set på, hvordan danskernes handler på nettet.

Her er nogle af tirsdagens erhvervsrelaterede nyheder

Erhverv


Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
3. kvartal: Roblon

Dansk Eksport Dag
Udenrigsministeriets 'Trade Council' holder i dag Dansk Eksport Dag på robotmessen R-18 i Odense. Arrangementet er for små og mellemstore virksomheder, der ønsker at optimere deres eksport. I år er temaerne for messen digitalisering, automatisering og Industri 4.0. Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) åbner dagen. Derudover bliver der uddelt VITUS-prisen, som bliver givet til en virksomhed, der har været særlig succesfuld på eksportmarkedet.

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- It-anvendelse i befolkningen, e-handel, 2018
- Kontanthjælpsydelser, 2. kvt. 2018
Udland:
- 10.30: Storbritannien: Jobrapport, jul
- 11.00: Tyskland: Zew-tillidsindeks, sep
- 11.00: Tyskland: ZEW-forventningsindeks, sep
- 11.00: Eurozonen: ZEW-forventningsindeks, sep
- 16.00: USA: Engroslagre, m/m, jul

07:00 Lånetilbud til køb af fast ejendom
Finansdanmark, det tidligere Realkreditrådet, kommer med tal på, hvilke lånetilbud der blev givet i august til køb af fast ejendom.

08:00 Danskerne e-handel i 2018
Danmarks Statistik har set på, hvordan danskernes handler på nettet.

09:00 København Revisorbranchens årsdag
Revisordøgnet 2018, revisorbranchens årsdag, løber i dag af stablen på Hotel Marriott i København. Emnet for årsmødet er 'Digitalisering og kompetencer – er revisor klar til i morgendagens opgaver?' Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) er blandt talerne, hvor han vil tale om, hvordan vi herhjemme sikrer vækst gennem kompetenceløft af de højt specialiserede job. Hans forgænger på ministerposten og nuværende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen, taler også til årsdagen om erhvervslivet forventninger til revisorernes digitale kompetencer.

Indland


Nyt dansk medie for børn kommer på gaden
Børneavisen, navnet på JP/Politikens Hus' nye avissatsning for børn mellem 9 og 12 år, udkommer på print og online i dag. Børneavisen blev annonceret tilbage i marts i år, netop som Berlingske Media i forbindelse med en større sparerunde meddelte, at man ville lukke sit børnemedie Kids' News. Børneavisen er planlagt til at udkomme hver tirsdag, 46 uger om året, og den kan både erhverves via et abonnement eller købes i løssalg.

Udland

Græsk premierminister debaterer i EU-Parlamentet
Alexis Tsipras, den græske premierminister, er i EU-Parlamentet i Strasbourg til en debat om EU's fremtid. Det sker på plenarmødet som fandt sted siden i går og frem til i morgen. I dag er der besøg af den græske premierminister, og der skal blandt andet diskuteres reformer om rettigheder, Det Europæiske Solidaritetskorps, Cyber-sikkerhed og hvidvaskning.

Xi Jinping og Putin til økonomisk topmøde i Rusland
Kinas præsident Xi Jinping er en af deltagerne på det østlige økonomiske forum, der arrangeres af russiske præsident Vladimir Putin. Topmødet holdes i byen Vladivostok på den russiske østkyst. Også Japans premierminister Shinzo Abe forventes at være til stede.

 

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen