Berlingske Business

Læs tirsdagens business-kalender

tryg
Forsikringskoncernen Tryg kommer i dag med regnskab for årets første kvartal.

Her er nogle af tirsdagens store begivenheder

Business

Forsikringskoncernen Tryg kommer i dag med regnskab for årets første kvartal.

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
A.P. Møller - Mærsk (kl. 10.30, i København), D/S Torm, Københavns Lufthavne (Kastrup), Nordic Tankers (kl. 10.30, Hellerup), AaB

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: Tryg (kl. 07.30, Telekonference kl. 10.)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Nyregistrerede motorkøretøjer marts 2016
- Quizkort 2016 (bog)
Udland:
- 8.00: Tyskland: Forbrugerpriser (endelig), y/y, mar
- 9.30: Sverige: Forbrugerpriser, y/y, mar
- 10.30: Storbritannien: Forbrugerpriser, y/y, mar
- 14.30: USA: Importpriser, m/m, mar
Øvrigt:
- 10.00: KBHL: Trafikstatistik

Den italienske design- og håndværksmesse Salone del Mobile begynder i dag i Milano. Messen er den største af sin slags indenfor brugskunst, design og kunsthåndværk, og i år deltager Danmark med udstillingen Mindcraft16.

EU

EU-Domstolen afgør i dag, om dansk lovgivning ulovligt begrænser tyrkiske arbejdstageres ret til familiesammenføring med deres børn ved kun at give opholdstilladelse til de børn, der har mulighed for at blive ordentligt integreret i Danmark.

EU fortsætter landbrugs- og fiskeriministermøde i Luxembourg, der startede i går. Næppe dækning på andendagen af mødet.

I dag fremlægger EU-Kommissionen et forslag, der skal bekæmpe multinationale firmaers skatteunddragelse. Forslaget imødeses med stor spænding som følge af Panama-lækagen, der igen har sat skatteunddragelse via skattely til debat.

Landspolitik

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) er i dag kaldt i samråd om regeringens syn på effekterne af den finansielle regulering indført siden finanskrisen. Ministeren er blevet bedt om at komme med en uddybende redegørelse for synet på de samlede effekter.

I dag er der møde i Folketingssalen. Der er blandt andet 3. behandling af en lovændring om internationale børnebortførelser og behandling af et forbud mod efterforskning og indvinding af skifergas. I dag stemmes der også om det halvårlige lovforslag, hvor der gives statsborgerskab til 1861 personer denne gang.

Regeringen holder i dag sættemøde forud for forhandlingerne om en ny gymnasiereform. Det er endnu ikke fastlagt, hvornår forhandlingerne begynder.

Politi/Ret

Retten i Lyngby behandler i retssal 3.6 en sag mod indehaveren at en kontorhotel, der er tiltalt for overtrædelse af hvidvaskloven. Ifølge tiltalen har hun ikke ladet sig registrere i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, hun har ikke kontrolleret kundernes id-oplysninger, hun slettede alle oplysninger om tidligere kunder, da hun gik over til digitalt kundekartoktek, og hun havde angiveligt ikke regler for registrering af kunder.

Navne

Direktør og civilingeniør Niels Bjørn Christensen, 50 år.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen