Berlingske Business

Læs onsdagens Business-kalender

epaselect USA GOOGLE PIXEL PHONE
Et år efter Googles præsentation af den meget roste smartphone Pixel, er selskabet nu klar med efterfølgeren. Foto:

Her er nogle af onsdagens begivenheder i erhvervslivet.

ERHVERV

09:00 B&O med kvartalsregskab

Bang og Olufsen kommer med regnskab for de første tre måneder af regnskabsåret 2017/18.

09:00 Salg af ejendomme i juli

Danmarks Statistik har set på, hvor mange huse, lejligheder og sommerhuse, der blev solgt i juli. Tallene offentliggøres i dag klokken 9.00.

12:30 Rådgiverdagen 2017

Dansk Erhverv holder i dag Rådgiverdagen, hvor blandt andre økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll (LA) taler. Derudover præsenterer Tænketanken for fremtidens rådgivning de nyeste tendenser og perspektiver for fremtidens rådgivere og stiller skarpt på værdien af privat rådgivning i en tid, hvor nye forretningsmodeller vinder frem, og den globale konkurrence er større end nogensinde.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

1. kvartal: Bang & Olufsen (kl. 08.00)
Peers: Novozymes (Monsanto, Q4)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Ejendomssalg, juli 2017
- Tilbagefald til kriminalitet, 2013-2015
Udland:
- 9.45: Italien: PMI service, sep
- 9.50: Frankrig: PMI service, sep, endelig
- 9.50: Frankrig: PMI samlet, sep, endelig
- 9.55: Tyskland: PMI samlet, sep, endelig
- 9.55: Tyskland: PMI service, sep, endelig
- 10.00: Eurozonen: PMI service, sep, endelig
- 10.00: Eurozonen: PMI samlet, sep, endelig
- 10.30: Storbritannien: PMI service, sep
- 11.00: Eurozonen: Detailsalg, m/m, aug
- 14.15: USA: ADP-jobrapport, sep
- 15.45: USA: PMI-service, sep, endelig
- 15.45: USA: PMI samlet, sep, endelig
- 16.00: USA: ISM service, sep

POLITIK

07:45 Åbent samråd om gule fagforeninger

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er i dag kaldt i samråd om 'gule fagforeninger'. Ministrene skal blandt andet svare på spørgsmål om fagforeningernes markedsføring, som i samrådsspørgsmålene beskrives som usand og aggressiv. Ministrene skal også svare på, hvad de vil gøre ved denne markedsføring. Samrådsspørgsmålene er stillet efter ønske fra Bjarne Laustsen (S) og Karsten Hønge (SF).

10:00 Fagbevægelsen samles mod regeringens skatteudspil

Under parolen "Danmark for velfærd" samles over 3.000 tillidsrepræsentanter til stormøde i Odense som en reaktion på regeringens seneste udspil med skattelettelser for milliarder af kroner. Stormødets formål er at diskutere og planlægge aktiviteter frem mod regions- og kommunalvalget i november. Bag initiativet til et stormøde for tillidsfolk står blandt andet 3F, HK, FOA, Danmarks Lærerforening, Bupl, Dansk Socialrådgiverforening, Dansk Magisterforening, Prosa og LO's sektioner i landets store byer.

KRIMINAL

09:30 Nordjysk rengøringsboss er tiltalt for millionbedrageri

Retten i Hjørring fortsætter i dag en sag mod en rengøringsboss, der er tiltalt for bedragerier for i alt 40 millioner kroner. Sagen begyndte i starten af maj og fortsætter over adskillige retsdage frem til oktober, hvor sagen behandles i dag samt 30. og 31. oktober.

14:30 Seks tiltalt i sag om underslæb

Retten på Frederiksberg ventes i dag at afsige dom i en straffesag mod en mand, som er tiltalt for databedrageri. Som bankrådgiver skal han have flyttet penge fra en kundes konto til konti tilhørende medgerningsmænd, der er tiltalt for hæleri. Pengeoverførslen skete under dække af at være mellemfinansiering af en ejendomshandel. I alt seks mænd er tiltalt i sagen.

UDLAND

11:45 Nobelprisen i kemi uddeles

Modtageren af Nobelprisen i kemi udpeges i dag. Det sker på Kungl. Vetenskapsakademien i Stockholm, hvor offentliggørelsen af modtageren finder sted tidligst klokken 11.45. I den forbindelse bliver det muligt at følge pressekonferencen på Nobelprisens hjemmeside samtidig med at materiale om modtageren udsendes som pressemeddelelse.
Tidligere modtagere af prisen er blandt andre Marie Curie, Ernest Rutherford og Linus Pauling.

18:00 Google præsenterer ny smartphone

Præcis på årsdagen for Googles præsentation af selskabets seneste smartphone, den meget roste Pixel, er selskabet nu klar med efterfølgeren. Pixel 2 bliver præsenteret på et pressemøde i dag i San Francisco klokken 9.00 lokal tid (18.00 dansk tid).

OECDs Afrika Forum

For syttende gang holder OECD et internationalt topmøde om Afrika med titlen Africa Forum. På mødet sættes der fokus på industrialiseringen af Afrika.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen