Berlingske Business

Læs onsdagens Business-kalender

RB PLUS Stadigt flere ledige kommer i arbejde
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i samråd om besparelser i Arbejdstilsynet. Ministeren skal på samrådet blandt andet redegøre for hvordan der sikres et ordentligt arbejdsmiljø på landets arbejdspladser samt hvordan ministeren forventer, at udviklingen vil fortsætte i 2017 og i den kommende finanslovsperiode. Samrådsspørgsmålene er stillet af Leif Lahn Jensen (S). Foto:

Her kan du læse om onsdagens begivenheder.

ERHVERV

09:00 - Danmarks Statistik med salg af ejendom i andet kvartal

Der kommer en opgørelse fra Danmarks Statistik over ejendomssalget i andet kvartal 2017.
Sted: København
Region: Hovedstaden

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

4. kvartal: Dantax

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)

IC Companys, IC Companys (kl. 10.00)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:

  • Ejendomssalg, 2. kvt. 2017

Udland:

  • 10.00: Eurozonen: M3-pengemængde, y/y, aug
  • 14.30: USA: Ordreindgang af varige goder, aug
  • 16.00: USA: Igangværende bolighandler, m/m, aug

POLITIK

11:30 - Åbent samråd om besparelser i Arbejdstilsynet

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i samråd om besparelser i Arbejdstilsynet. Ministeren skal på samrådet blandt andet redegøre for hvordan der sikres et ordentligt arbejdsmiljø på landets arbejdspladser samt hvordan ministeren forventer, at udviklingen vil fortsætte i 2017 og i den kommende finanslovsperiode. Samrådsspørgsmålene er stillet af Leif Lahn Jensen (S).

Samrådets dagsorden
Sted: København, Christiansborg, værelse 1-133
Region: Hovedstaden

13:00 - Digitalisering som vækstkatalysator

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er blandt talerne når Folketingets Erhvervs-, Vækst og Eksportudvalgs holder en stor høring om ”Digitalisering som vækstkatalysator”. På høringen vil formanden for Digitalt Vækstpanel Niels B. Christiansen holde indlæg om Digitalt Vækstpanels arbejde og anbefalinger. Endvidere vil tre indbudte eksperter komme med deres synspunkter på og vurderinger af, i hvilket omfang Danmark og det danske arbejdsmarked er parat til den digitale vækst, hvordan det digitale vækstpotentiale ser ud, og hvordan Danmark står i forhold til konkurrerende lande.

Information og program
Sted: København, Christiansborg, Landstingsalen
Region: Hovedstaden
Kontakt: Liza Christensen, Udvalgssekretær
tlf: 3337 5521
email: liza.christensen@ft.dk

14:30 - Åbent samråd om politianmeldelse af Mærsk

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) er i dag kaldt i samråd om politianmeldelsen af Mærsk for udledning af ulovlige kemikalier. Ministeren skal redegøre for, hvorfor Miljøstyrelsen først politianmeldte Mærsk i august i år for udledning af ulovlige kemikalier, og hvorfor dette ikke blev gjort, da man opdagede det. Desuden skal ministeren forklare, hvorfor man ikke straks pålagde Mærsk at ophøre med udledningen af kemikalierne. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Maria Reumert Gjerding (EL).

Læs mere om samrådet på Folketingets hjemmeside
Sted: København, Christiansborg, lokale 2-080
Region: Hovedstaden

UDLAND

Europol Cybercrime Conference

Europol holder en stor konference om cyberkriminalitet. Under temaet "Aktivt forenet for et sikrere cyberspace" vil konferencen over de næste tre dag samle cyberkriminalitets-afdelinger fra hele verden for, at styrke samarbejdet herunder samarbejdet med blandet andet private, forskere og ngo'er. Det er femte gang at konferencen løber af stablen.

5th Europol-INTERPOL Cybercrime Conference
Sted: Haag, Europol
Region: Holland

INDLAND

09:15 - Justitsministeren åbner Security User Expo

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) åbner konferencen Terror – og hvordan sikrer vi os mod den. Her vil Søren Pape fortæller om sit eget og regeringens syn på den terrortrussel, som er virkelighed også i Danmark. Konferencen er en del af sikkerhedsmessen Security User Expo i Bella Center.

SecurityUser Expo
Sted: København, Bella Center
Region: Hovedstaden

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen