Berlingske Business

Læs onsdagens business-kalender

q
Det nynoterede selskab Scandinavian Tobacco kommer onsdag med regnskab for de første seks måneder af 2016. Foto:

Her er nogle af onsdagens store begivenheder.

Business

09:00 Scandinavian Tobacco med regnskab
Det nynoterede selskab Scandinavian Tobacco kommer med regnskab for de første seks måneder af 2016.

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
2. kvartal: Arkil Holding, Dantherm, Fast Ejendom, Investea German High, NeuroSearch, Scandinavian Brake Systems, Scandinavian Tobacco

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Ejendomssalg (md.) juni 2016
- Jernbanetransport (år) 2015
- Kvartalsvist nationalregnskab 2. kvt. 2016
- Arbejdsløsheden (md.) juli 2016
- Salg af økologiske varer til foodservice 2015
Udland
- 1.50: Japan: Industriproduktion m/m, jul (foreløbig)
- 9.55: Tyskland: Arbejdsløshed, aug
- 10.00: Norge: BNP-vækst, Q2
- 10.00: Italien: Ledighed, jul (foreløbig)
- 11.00: Eurozonen: Arbejdsløshed, jul
- 11.00: Eurozonen: Forbrugerprisestimat y/y, aug
- 11.00: Eurozonen: Forbrugerpriser y/y, aug
- 14.15: USA: ADP-jobrapport, aug
- 16.00: USA: Igangværende bolighandler m/m, jul
- Storbritannien: Forbrugertillid, aug

Landspolitik

08:00 Statsministeren turnerer med sin helhedsplan
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) turnerer i denne og næste uge rundt i landet, hvor han vil fortælle om regeringens 'Helhedsplan – for et stærkere Danmark'. Onsdag holder han morgenbriefing på Hotel Koldingfjord fra 8.00-9.30, han besøger fra klokken 11.00 til 12.30 Louis Poulsen i Vejen på Industrivej Vest 41, klokken 16.00-17.30 besøger han Savværket i Aarhus, mens Lars Løkke slutter dagen af på Nørresundby Gymnasium & HF klokken 19.30 til 21.00.

11:00 Teknisk briefing om 2025-planen
Pressen er onsdag inviteret til teknisk briefing i forbindelse med dagens offentliggørelse af regeringens Helhedsplan. Her vil Finansministeriets departementschef Martin Præstegaard sammen med afdelingschefer Lars Haagen Pedersen og Mads Kieler gennemgå nøgleelementer af Helhedsplanen og svare på spørgsmål.

Politi og ret

09:00 Millionsvindel med øl og sodavand
Retten i Glostrup afsiger onsdag dom i en straffesag om omfattende svindel med hensyn til øl og sodavand. Tre mænd er blandt andet tiltalt for at ville bruge falske pant-etiketter, som de havde fået fremstillet i udlandet. De blev afsløret på grænsen mellem Serbien og Kroatien. Desuden er to af mændene anklaget for momssvig for 5,5 millioner. Sagen begyndte 16. august.

Udland

16:30 Amerikansk ambassadør lancerer mentor-ordning for flygtninge
USA's ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, præsenterer onsdag et nyt initiativ sammen med Forening Nydansker og 'The American Chamber of Commerce', det amerikanske handelskammer. Initiativet er en mentor-ordning for veluddannede flygtninge, som ofte har svært ved at få job, der matcher deres kvalifikationer. Lanceringen af ordningen finder sted i ambassadørens bolig og til stede vil der både være syriske flygtninge og mentorer fra IBM og Novo Nordisk.

Kalenderen er skrevet ud fra Ritzau Tid & Sted.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen