Berlingske Business

Læs mandagens Business-kalender

FILES-US-BRITAIN-INTERNET-MEDIA-MERGER-TELEVISION
Streamingskanalen Netflix kommer med regnskab for første kvartal 2018. Foto:

Her er nogle af mandagens erhvervsrelaterede nyheder.

Erhverv


Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:

  • Arbejdsstandsninger, 2017
  • Producent- og importprisindeks for varer, marts 2018

Udland:

  • 14.30: USA: Detailsalg, m/m, mar
  • 14.30: USA: Empire Manufacturing, apr
  • 16.00: USA: Forretningslagre

06:00 Home-opgørelse af priser på huse og lejligheder i marts
Home-ejendomsmæglerkæden udsender i dag sit huspris- og ejerlejlighedsprisindeks for marts samt kvartalsfokus for 1. kvartal 2018, der viser udviklingen i priser og handler sammenlignet med sidste år. Der er data for den regionale udvikling samt for prisudviklingen til og med marts i det københavnske projektmarked (nyopførte lejligheder). Home prisindeks/kvartalsfokus udsendes i samarbejde med Danske Bank.

22:05 New York Netflix med regnskab
Streamingskanalen Netflix kommer med regnskab for første kvartal 2018.

Indland


Netto indfører pant på plastikposer på Fyn
Samtlige Netto-butikker på Fyn indfører i dag pant på butikkernes specialdesignede poser. Initiativet er et samarbejde mellem WWF Verdensnaturfonden og Dansk Supermarked Group, hvor målet er at nedbringe plastforurening og understøtte en udvikling, hvor al plastik bliver genbrugt eller genanvendt. Overskuddet fra panten vil gå til Verdensnaturfonden og arbejdet med at fjerne plast fra naturen.
På sigt er målet, at samtlige Netto-butikker skal være en del af ordningen.

15:00 Underskrift på aftale om milliard-udvidelse af sjællandsk hospital
I dag underskrives kontrakten på byggeriet af 110.000 kvadratmeter senge- og behandlingsbygning på Sjællands Universitetshospital i Køge. Et joint venture bestående af entreprenørerne Itinera og CMB samt rådgiverne Politecnica og EKJ Rådgivende ingeniører har vundet opgaven til en værdi af to milliarder kroner. Kontrakten underskrives af Massimo Malvagna, Itinera, og Barbara Maccioni, CMB, på vegne af konsortiet samt regionsformand Heino Knudsen og projektdirektør Helle Gaub.

Udland


EU's landbrugs- og fiskeriministre mødes
EU’s landbrugs- og fiskeriministre holder i dag møde i Bruxelles.

Forårsmøde i Verdensbanken
I dag og til på søndag mødes ministre, politikere, journalister og eksperter for ar diskutere Verdensbanken og Den Internationale Valutafonds inden for den globale økonomi og international udvikling.

17:00 London Commonwealth-topmøde
Ritzau dækker: Storbritannien er vært for et topmøde for landene i Commonwealth. Det sker på et tidspunkt, hvor briterne arbejder på at forstærke forholdet til lande verden over, nu da Storbritannien er på vej ud af EU. Topmødet slutter 20. april.

 

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen