Berlingske Business

Læs mandagens Business-kalender

1
Arkivfoto: For tiende år i træk sætter Global Entrepreneurship Week (GEW) iværksætter på dagsordenen i Danmark, og det fejres med et åbningskonference i Sydhavnen synergien mellem de små og store på dagsordenen. Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) og formand for regeringens Iværksætterpanel, Tommy Ahlers, står for åbningen. Foto:

Her finder du nogle af mandagens begivenheder.

ERHVERV

10:00 - Konference om cirkulær økonomi og byggeri

Teknologisk Institut og InnoBYG holder i dag konference om cirkulært kvalitetsbyggeri. Konferencen fokuserer særligt på, om cirkulære byggeprodukter er lige så gode som lineære. Blandt talerne er forhenværende EU-kommissær og minister Connie Hedegaard, som vil komme med sit bud på, hvordan omstillingen til den cirkulære dagsorden kan lykkes i Danmark.

Læs mere og se hele programmet her
Sted: Taastrup, Teknologisk Institut, Gregersensvej 1
Region: Hovedstaden
Kontakt: Anke Oberender, faglig leder på Teknologisk Institut
tlf: 72203179
email: aob@teknologisk.dk
Kontakt: Christine Larsen, kommunikationskonsulent hos Teknologisk Institut
tlf: 7220 2149
email: chla@teknologisk.dk

14:00 - Stor iværksætter konference åbner Global Entrepreneurship Week

For tiende år i træk sætter Global Entrepreneurship Week (GEW) iværksætter på dagsordenen i Danmark, og det fejres med et åbningskonference i Sydhavnen synergien mellem de små og store på dagsordenen. Uddannelses- og forskningsminister Søren Pind (V) og formand for regeringens Iværksætterpanel, Tommy Ahlers, står for åbningen. Sidste år deltog omkring 25.000 mennesker i de mere end 200 arrangementer, der løb af stablen i forbindelse med GEW-ugen.

Information og program
Sted: København, Frederikskaj 4,
Region: Hovedstaden
Kontakt: Lone Vibe Nielsen, politisk konsulent
tlf: 3916 7341
email: lvni@ase.dk

Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)

3. kvartal: Schouw & Co.
Peers: William Demant (kl. 07.00, Sonova, H1)

Økonomi/statistik

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 8.00:

  • Beskæftigelse for lønmodtagere (tema), ordinær og støttet beskæftigelse 2. kvt 2017

Udland:

  • 0.50: Japan: Producentpriser, okt

KRIMINAL

09:00 - Straffesag om bestikkelse i Atea

Retten i Glostrup fortsætter i dag den store straffesag om bestikkelse mod it-selskabet Atea og syv mænd. Det påståede udbytte var på cirka en million kroner. Blandt gaverne var rejser til et Formel 1 løb i Dubai og til Las Vegas samt middage på fornemme restauranter. De tiltalte nægter sig skyldige. Der er afsat over 30 retsmøder til sagen, som ventes at slutte i begyndelsen af februar 2018. Sagen begyndte 10. oktober.

OVERBLIK: Offentligt ansatte mistænkt for bestikkelse
Sted: Glostrup
Region: Hovedstaden

09:30 - Straffesag mod ejendomsmæglere

Københavns Byret fortsætter i dag Bagmandspolitiets sag mod Dansk Ejendomsmæglerforening og EDC-Gruppen, som beskyldes for at ville presse den uafhængig hjemmeside Boliga ud af markedet. Sagen begyndte 7. november og fortsætter 13. og 17. november, mens der er mulig dom 5. december.

Ejendomsmæglere betaler millioner for boykot af Boliga
Sted: København
Region: Hovedstaden

UDLAND

10:00 - EU-møde om udenrigsanliggender

I dag er der rådsmøde om udenrigsanliggender i EU. Rådsmødet finder sted i Bruxelles. I dag er mødet for EU's udenrigsministre, mens rådsmødet fortsætter i morgen med fokus på forsvar.

Læs mere om rådsmødet her
Sted: Bruxelles
Region: Belgien

Greenpeace sagsøger Norges regering

Greenpeace og den norske regering mødes i dag i retten i en historisk retssag, hvor Greenpeace og norske Natur og Ungdom anklager regeringen for at handle i konflikt med den globale klimaaftale fra Paris og Grundloven.

Sted: Oslo
Region: Norge

INDLAND

15:30 - Debat og fejring af PLO's 50 års jubilæum med ministeren

Praktiserende Lægers Organisation, PLO, åbner i dag efteruddannelsesugen Lægedage 2017 og fejrer samtidig 50 års jubilæum. Åbningstalen holdes af sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V), og hun er også en af deltagerne i den efterfølgende politiske debat under overskriften 'Almen praksis – en del af en helhed'. Ved debatten deltager blandt andre også næstformand for Danske Regioner Stephanie Lose (V), formand for PLO Christian Freitag og formand for Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg Liselott Blixt (DF).

Læs mere om Lægedage 2017 her
Sted: København, Bella Center
Region: Hovedstaden
Kontakt: Jonas Heltberg, kommunikationschef hos PLO
tlf: 29624080
email: joh.plo@dadl.dk

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen