Berlingske Business

Læs fredagens Business-kalender

Løntjek kampagne
LO og FTF holder fredag morgen ekstraordinære kongresser for at beslutte, om man skal lægge organisationerne sammen. LO-formand Lizette Risgaard og FTF-formand Bente Sorgenfrey Foto:

Her er nogle af fredagens erhvervsrelaterede nyheder.

ERHVERV

Generalforsamlinger:

  • BioPorto (kl. 15.00, I Hellerup)
  • LifeCycle Pharma (kl. 09.00, København)
  • North Media (kl. 15.00, København)

Regnskaber:

  • Peers: A.P. Møller - Mærsk (Hutchison Port Holdings, Q1)

Økonomi/statistik:

Udland:

  • 8.00: Tyskland: Forbrugerpriser (endelig), y/y, marts
  • 11.00: Eurozonen: Handelsbalance, februar
  • 16.00: USA: Michigan-tillidsindeks (endelig), april
  • Kina: Eksport, marts
  • Kina: Handelsbalance, marts
  • Kina: Import, y/y, marts

INDLAND

09:30 Odense - LO og FTF holder ekstraordinære kongresser

LO og FTF holder i dag ekstraordinære kongresser for at beslutte, om man skal lægge organisationerne sammen. Beslutningen om kongresserne blev truffet af fagforbundenes bestyrelser i begyndelsen af februar. 3F, som hører under LO, har meldt ud, at de er imod en sammenlægning, men andre af forbundene er mere positive. Årsagen bag en sammenlægning skulle blandt andet være, at fagforeningernes gennemslagskraft vil blive større.

10:00 København K - Ny vurdering af Danmarks produktion og forbrug af energi

Energistyrelsen offentliggør i dag ”Basisfremskrivning 2018” om udviklingen frem mod 2030 i Danmarks energiforbrug, energiproduktion og udledning af drivhusgasser. I forbindelse med offentliggørelsen inviterer styrelsen til en teknisk briefing om rapporten. Tilmelding til as@ens.dk

KRIMINAL

09:30 København - Advokater tiltalt for mandatsvig for over 200 millioner

Københavns Byret fortsætter i dag straffesagen mod tre advokater fra det konkursramte firma Johan Schlüter, der er tiltalt for omfattende svindel mod rettighedshaverne til film, tv og computerspil. Sagen begyndte 6. februar og fortsætter 24., 25. og 26. april, samt 1., 2. og 3. maj. Der er også afsat ekstra dage, hvis sagen trækker ud.

POLITIK

09:30 Høring om fremtidig vækst og kvalificeret arbejdskraft

Folketingets Finansudvalg holder i dag åben høring om fremtidig vækst og kvalificeret arbejdskraft. Høringen finder sted på Aarhus Universitet fra klokken 09.30. Med udgangspunkt i spørgsmålet 'Et Danmark i vækst - hvordan sikrer vi (nok) kvalificeret arbejdskraft?' vil en række oplæg belyse emnet. Der vil blandt andet være fokus på uddannelse og kvalifikationer, udenlandsk arbejdskraft og mobilitet.

17:30 Kolding - SF's landsmøde

SF holder landsmøde fra den 13. til 15. april i Kolding. På dagsordenen for landsmødet er blandt andet valgprogrammet til Europaparlamentsvalget, som finder sted næste år, samt politisk debat og workshops. Formand Pia Olsen Dyhr giver sin tale ved landsmødet i morgen formiddag.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen