Berlingske Business

Her er tirsdagens Business-kalender

Billede
Domptør Kim Benneweis fylder 60 år tirsdag den 6. december. Foto:

Her er nogle af tirsdagens begivenheder

Business

Økonomi/statistik:

Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 9.00:
- Tvangsauktioner, november 2016
- Vandregnskab, 2015
- Konkurser, november 2016

Udland:
- 8.00: Tyskland: Fabriksordrer, m/m, okt
- 11.00: Eurozonen: BNP-vækst (endelig), q/q, 3. kvt
- 14.30: USA: Handelsbalance, okt
- 14.30: USA: Produktivitet (endelig), 3. kvt
- 16.00: USA: Fabriksordrer, okt
- 16.00: USA: Ordreindgang af varige goder (endelig), okt

Landspolitik

13:00 Møde i salen:
Folketinget mødes i dag til lovbehandling på Christiansborg. På dagsordenen er blandt andet et forslag til afstemning om konsekvenserne af Danmarks udtræden af Europol, mens en lov mod foreninger, som modarbejder eller underminerer demokrati i Danmark også skal behandles. Den tidligere planlagte spørgetime med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er aflyst, fordi der i går var diskussion af hans redegørelse omkring regeringsgrundlag og regeringsdannelse.

14:00 Åbent samråd om opdeling af elever på baggrund af etnicitet:
Undervisningsminister Merete Riisager (LA) og udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) er i dag kaldt i samråd om opdeling af elever i klasser på baggrund af etnicitet. Ministrene skal blandt andet vurdere, om opdelingen er i strid med lovgivning, og om opdelingen faktisk fremmer integrationen. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Annette Lind (S) og Dan Jørgensen (S).

17:15 Åbent samråd om overtrædelser af arbejdsmiljøloven:
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i dag kaldt i samråd om overtrædelser af arbejdsmiljøloven på byggepladser. Ministeren skal redegøre for overtrædelser i forbindelse med Arbejdstilsynets landsdækkende aktion på større byggepladser. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Christian Juhl (EL).

18:15 Åbent samråd om arbejdsmiljø-problemer i Arbejdstilsynet:
Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) er i dag kaldt i samråd om de arbejdsmiljømæssige problemer i Arbejdstilsynet. Ministeren skal blandt andet forholde sig til, at næsten 60 procent af medarbejderne aldrig eller sjældent føler, at deres arbejde bliver påskønnet. Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Christian Juhl (EL). Samrådet finder sted umiddelbart efter samrådet om arbejdsmiljø på byggepladser, hvilket ventes at være klokken 18.15.

Gruppemøder:
10.30 - 12.30 Alternativet, 2-015
11.00 - 13.00 Socialdemokratiet, 2-077
11.00 - 13.00 Socialistisk Folkeparti, 2-077
11.00 - 13.00 Dansk Folkeparti, 2-083
11.30 - 13.00 Radikale Venstre, 2-009
11.30 - 13.00 Det Konservative Folkeparti, 2-016
11.30 - 13.00 Venstre, 2-090

Fødselsdage

Domptør Kim Benneweis, 60 år.

Udland

01:00 Amnesty udgiver rapport om tyrkiske overgreb på kurdere:
I dag klokken 01.00 udgiver Amnesty en rapport, der ifølge Amnesty dokumenterer den tyrkiske stats overgreb på den kurdiske befolkning i den sydøstlige del af landet.

10:00 Natos udenrigsministre mødes:
Natos udenrigsministre holder i dag og i morgen møder i Bruxelles. Udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) deltager.

Skrevet af: Ritzau Tid og Sted

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Danske pensionsselskaber kan lige nu fortælle om afkast, der ligger og svinger i størrelsesordenen 0-3 pct. Det er langt fra sidste års to-cifrede gevinster, men der er en gode forklaringer på, at afk...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen