Berlingske Business

Business-kalenderen 31. juli 2015

EU-EUROZONE-ECONOMY-GROWTH-RECESSION-FILES
Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Business

I dag kommer nye ledighedstal fra Eurostat, som dækker juni 2015.

I dag kommer det nye såkaldte flash-estimat af inflationen i eurozonen fra Eurostat. Estimatet dækker juli 2015

I dag holder den russiske nationalbank møde om landets pengepolitik. Samtidig vil banken også annoncere det kommende renteniveau.

I dag udgiver Lloyds Banking Group Q2 Earnings Release.

I dag kommer der nøgletal fra: Internationale reserver (EU), Chicago PMI (USA) og Forbrugertillid (USA).

Se flere erhvervsbegivenheder her

EU

I dag slutter høringen om et nyt EU-økomærke for fiskevarer i Europa-Kommissionens afdeling for maritime anliggender og fiskeri.

Se flere EU-nyheder her

Udland

USA er i perioden 28. til 31. juli vært for et møde blandt handelsministre fra landene i det handelsøkonomiske samarbejde mellem Asien og Stillehavsregionen. Hele 12 regeringsrepræsentanter deltager i mødet, der afholdes på Hawaii.

Mandatet for FNs humanitære mission i Irak udløb oprindeligt i dag, men Sikkerhedsrådet valgte onsdag at forlænge at missionen (UNAMI) med endnu et år. Sikkerhedsrådet noterede med forlængelsen at tilstedeværelsen af Islamisk Stat på irakisk landjord er en 'massiv trussel' mod landets fremtid.

I dag afholder IMF bestyrelsesmøde. Det primære punkt på dagsordenen vil omhandle Ukranies lån på 1,7 milliarder dollars. Den Internationale Valutafond (IMF) indgik tidligere på sommeren en aftale med Ukraine om de foranstaltninger, som er nødvendige at gennemføre, så udbetalingen af 1,7 milliarder dollars i økonomisk hjælp til landet kan finde sted.Hjælpen bliver fordelt over fire år. Men aftalen skal altså godkendes af IMF`s ledelse, inden den kan træde i kraft.

Se flere udenlanske nyheder her

Navne

Finn Laudrup (Fhv. landsholdsspiller) 70 år, Søren Ryge Petersen (TV-programmedarbejder, journalist) 70 år, Søren Eusebius Jakobsen (Konsulent, fhv. adm. direktør) 70 år, Erik Hviid Larsen (Professor emer., dr. scient.) 75 år, Per Deichmann Bisgaard (Lærer, fhv. borgmester og MF) 60 år, Jens Klavsen (Adm. direktør) 50 år, Peter Bo Hansen (Afdelingslæge) 60 år, Niels Grunnet (Overlæge, dr. med.) 70 år og Lea Lund Marckmann (Fhv. klinikchef) 90 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen