Berlingske Business

Business-kalenderen 24. marts

Her er dagens store begivenheder.

Business

I dag holder Jyske Bank A/S ordinær generalforsamling.

Ungarns centralbank afholder rente-møde, hvor fastsættelse af renten er på dagsorden.

I dag bliver PMI Service (foreløbig), PMI Industri (foreløbig) og PMI samlet (foreløbig) offentliggjort for Eurozonen.

I dag kommer den børsnoterede bilforhandler Andersen & Martini med årsregnskab.

I dag taler direktøren for USA's nationalbank i St. Louis, James Bullard, om økonomisk genopretning.

Læs flere erhvervsnyheder her.

Politik

I dag kl. 11.00-13.00 holder Dansk Folkeparti Gruppemøde. Sted: Lokale 2-092.

I dag kl. 11.30-13.00 holder Det Konservative Folkeparti Gruppemøde. Sted: Lokale 2-077.

I dag er der debatmøde med Berlingskes politiske kommentator, Thomas Larsen, fra kl. 13-15 på Dalgas Skolen i Aarhus, hvor han vil holde oplæg om dansk politik i et valgår.

I dag er der spørgetime i Folketinget, hvor folketingsmedlemmerne kan stille spørgsmål til statsministeren.

Læs flere nyheder om politik her.

EU

Vietnam og EU afholder i dag en afsluttende forhandling, inden de to parter ventes af underskrive en frihandelsaftale.

Europa-Kommissionen offentliggør i dag EU's statistik for færdselssikkerheden i 2014.

Tænketanken Open Europe præsenterer på et pressemøde i dag resultaterne af en undersøgelse, der har forsøgt at kortlægge konsekvenserne for Storbritannien, hvis landet træder ud af sit EU-medlemskab.

Læs flere nyheder om EU her.

Tech og Viden

I dag afholder Mellemfolkeligt Samvirke et møde i sin informationsmøderække i de større byer om den landsdækkende kampagne DK mod Skattely.

I dag afholder Dagens Medicin en KOL-konference, hvor læger  fra hhv. hospitaler og almen praksis kan mødes og høre oplæg om arbejdet med KOL-patienter. Arrangementet afholdes på Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K kl. 9-16.15.

Seks miljøorganisationer inviterer i dag til en international konference om konsekvenserne af et dansk slutdepot for lav- og mellemradioaktivt affald fra Risø.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Kursister ved voksen- og efteruddannelse, højskoler - lange kurser 2013/2014

Læs flere nyheder om tech og viden her.

Navne

John Philip (Professor emer., fhv. overlæge, dr. med.) 85 år. Inge Gorm Hansen (Lektor, cand. ling. merc.) 70 år. Morten Frank Larsen (Operasanger) 50 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen