Berlingske Business

Business-kalenderen 21. maj

BM
Et SAS fly på vej fra gaten til landingsbanen. Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Business

Den svenske pilotforening SPF, som repræsenterer cirka 430 svenske SAS-piloter, ventes natten mellem onsdag og torsdag at strejke ved en total arbejdsnedlæggelse.

I dag kommer DFDS A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kommer ISS A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag behandler Domstolen i Luxemborg SAS' ankesag om kartel-bøde. Flyselskabet SAS mener ikke, at det har været med i et internationalt kartel, og flyselskabet har derfor anket den kartelbøde på 70,2 mio. euro (523 mio. kr.), som EU- Kommissionen har idømt selskabet.

I dag kommer Rockwool International B A/S med regnskab for 1. kvartal.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Forbrugerforventninger maj 2015.

Konkurrencerådet har slået hårdt ned på Post Danmark, da rådet mener selskabet har udøvet et ekskluderende misbrug i form af rabat på direct mail-forsendelser. I dag kommer EU-domstol med en foreløbig afgørelse i sagen mod Post Danmark.

EU-domstolen ventes i dag at fremlægge sin umiddelbare kendelse i sagen om muligt ulovligt tilskud til DSB's bornholmerrute.

Se flere erhvervsbegivenheder her

EU

Parlamentarikerne i Europa-Parlamentet er i denne uge samlet til plenarmøde i parlamentsbygningen i Strasbourg. På plenarmøderne fremlægges resultaterne af udvalgenes og de politiske gruppers lovgivningsarbejde.

Det fjerde topmøde om det østlige partnerskab afholdes i Riga i Letland 21.- 22. maj. Det samler ledere fra EU, medlemsstaterne og Armenien, Aserbajdsjan, Hviderusland, Georgien, Moldova og Ukraine.

I dag uddeles European Natura 2000 Award, der er en hyldest til de initiativer der er blevet skabt på europæisk plan for at bevare europæisk natur.

Se flere EU-begivenheder her

Navne

Knud Aarup (Direktør) 60 år, Bente Zebitz (Fhv. rektor) 70 år, Kim Østrup (Underdirektør) 70 år, Claus Høeg Madsen (Advokat, partner) 70 år, Irena Skjoldager (Lektor, kunstpædagog, maler) 70 år, Christine Antorini (Politiker) 50 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen