Berlingske Business

Business-kalenderen 19. maj

capi
Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Business

I dag kommer nye inflationstal fra Eurostat, som dækker april 2015.

Brdr.Hartmann offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Østjydsk Bank offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Brd. Klee offentliggør årets første halvårsregnskab.

I dag kommer nye tal om den internationale varehandel fra Eurostat, som dækker marts 2015.

Sanistål  offentliggør årets første kvartalsregnskab.

Se flere erhvervsbegivenheder her

EU

Parlamentarikerne i Europa-Parlamentet er i denne uge samlet til plenarmøde i parlamentsbygningen i Strasbourg. På plenarmøderne fremlægges resultaterne af udvalgenes og de politiske gruppers lovgivningsarbejde.

I dag holder EU-medlemslandenes europaministre og udenrigsministre møder. På dagsordenen er bla. det nye migrationsudspil, som EU-Kommissionen præsenterede i sidste uge.

Europa-Kommissionen ventes i dag at vedtage sin pakke om ”bedre regulering” med foranstaltninger, der skal skabe bedre resultater for borgere og virksomheder gennem bedre EU-regler.

I dag afholder Europa-Huset seminar omkring retten til privatliv og persondatabeskyttelse. Områder der udgør kernepunktet i EU's bestræbelser på at beskytte borgeres private data.

Se flere EU-begivenheder her

Politi og ret

Østre Landsret behandler i dag sagen mellem Finansiel Stabilitet og den tidligere ledelse af den krakkede bank Capinordic.

Fem mænd er tiltalt i en sag om bedrageri for 76.090.657 kroner. Bedrageriet foregik i 2007 og 2008, hvor en række selskaber blev snydt, så vandet drev. Sagen har kørt ved Københavns Byret de seneste måneder og ventes afsluttet den 28. maj.

Se flere politi og rets-begivenheder her

Navne

Jørgen Mølvang (Direktør, cand. merc.) 80 år, Jens Bent van der Watt (Oberstløjtnant) 75 år, Dorthe Hansen (Mag. scient.) 85 år, Jytte Johansen (Bibliotekar) 75 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen