Berlingske Business

Business-kalenderen 13. november 2015

USA-WALMART/
I dag kommer der blandt andet nøgletal for USA´s detailsalg. Foto:

Her er nogle af dagens vigtige begivenheder.

Business

I dag kommer Eurostat med ny opgørelse for EU-landenes udenrigshandel. Opgørelsen dækker september 2015.

I dag kommer Erria A/S med regnskab for 3. kvartal.

I dag offentliggør Chemometec regnskab for første kvartal i det forskudte regnskabsår 2015/2016.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Højvækstvirksomheder i Danmark 2013. For første gang siden 2007 var antallet af nye højvækstvirksomheder i 2012 steget.

I dag kommer der blandt andet følgende nøgletal:

  • Detailsalg (USA)
  • BNP, estimat (EU)
  • Varelagre i detailhandelen (USA)
  • Industriproduktion, m/m, sep (Japan)
  • BNP-vækst (foreløbig), Q3 (Frankrig, Tyskland, Italien og Grækenland)

Læs flere erhvervsrelaterede nyheder her.

Politik/EU

I dag holder EU-medlemslandenes økonomi- og finansministre møde. Her skal ministre forberede de forestående forhandlinger med Europa-Parlamentet om EUs 2016-budget, der også finder sted i dag.

I dag kl. 10.00 er der møde i Folketingssalen. Det er første gang, at Folketinget foretager en ny vurdering ved at 1. behandle en ændring til loven om social pension, der regulerer folkepensionsalderen.

Læs flere politiske nyheder her.

Navne

Fødselsdage: Inge Krogh (Fhv. overlæge og MF) 95 år. Cato Jørn Nielsen (Fhv. borgmester) 85 år. Ole Henrik Alsøe (Fhv. direktør, cand. jur.) 80 år. Rasmus Henning (Selvstændig, ejer af TriNordic Aps) 40 år. Jørgen Bach Andersen (Professor emer., dr.techn., dr.tekn.h.c) 80 år. Ulla Birgitte Vogel (Seniorforsker) 50 år. Jørgen From (Borgmester, gårdejer) 70 år. Bengt Burg (Fhv. programvært) 70 år. Gitta Blinkenberg (Kunstmaler, keramiker) 80 år. Inge Krogh (Fhv. overlæge og MF) 95 år. Ole Henrik Alsøe (Fhv. direktør, cand. jur.) 80 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen