Berlingske Business

Business-kalenderen 11. juni

Amnesty: Folkemødets internetregistrering går for vidt
Folkemøde på Bornholm. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2012) Foto:

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Business

I dag offentligør Det Internationale Energi Agentur deres månedlige oliemarkedsrapport.

I dag kommer der tal fra Grækenland vedrørende ledighed i første kvartal.

Storbritanniens tredje største supermarkedskæde J. Sainsbury kommer i dag med regnskab for 1. kvartal i det skæve regnskabsår 2015.

Bank of New Zealand kommer med sin officielle kontantopgørelse iog pengepolitik.

I dag kommer OECD med statistisk opgørelse af national BNP-vækst for første kvartal.

Se flere erhvervsbegivenheder her

Politik og EU

Årets udgave af det stærkt populære Folkemødet finder sted fra 11. juni til 14. juni. Folkemødet finder sted i Allinge på Bornholm. Formålet er at samle alle interessegrupper og enkeltpersoner med interesse for demokrati på tværs af politiske partier og holdninger.

Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt mødes i dag igen i direkte debat. Her er det TV2s Cecilie Beck, der skal holde styr på både emner og taletid, når de to partiledere skal debattere i TV2s direkte program Topmødet.

Den 10. og 11. juni afholder EU topmøde med Sammenslutningen af Latinamerikanske og Caribiske Stater (CELAC) under temaet; Shaping our common future: working for prosperous, cohesive and sustainable societies for our citizens.

I dag stemmer Eropa-Parlamentet om ejendomsrettigheder og frihandelsaftale.

Se flere politik- og EU nyheder her

Politi og ret

Tre mænd står tiltalt for momssvig til 50 mio. kroner ved Retten på Frederiksberg.

København er værtsby for den international cybercrime konference CCCC-15. Konferencen er en international konferencen med fokus på it-sikkerhed.

Se flere politi og retsnyheder her

Navne

Prins Henrik har fødselsdag. I dag fylder Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen år. Prinsgemalen er født Henri Marie Jean André greve de Laborde de Monpezat, den 11. juni 1934 i Talence, Gironde, Frankrig, som søn af greve André de Laborde de Monpezat (død 1998) og grevinde Renée de Monpezat, født Doursennot (død 2001).

Fødselsdage: Anders Lehmann (Kommunikationsdirektør) 50 år, Flemming Illum Vendler (Fhv. regionschef) 70 år, Leo Svendsen (Adm. direktør) 60 år, Kristian Sørensen (Oberst) 60 år, Folke Rasmussen (Professor, dr. med. vet.) 85 år, Mogens Andresen (Professor) 70 år, Lis Gottlieb (Speciallæge) 70 år, Esther Nyholm (Dr. phil.) 80 år, Hans Lundsteen (Fhv. provst og sognepræst) 85 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen