Berlingske Business

Business-kalenderen 05. marts

SPAIN TECHNOLOGY MWC 2015
Foto:

Her er dagens store begivenheder.

 

Business

I dag offentliggør SAS første kvartalsregnskab i det skæve regnskabsår 2014/2015.

Styrelsesrådet for den Europæiske Centralbank (ECB) vil i dag på det månedlige møde drøfte den pengepolitiske situation i Euroområdet, og vil tage stilling til, hvad der skal ske med ECBs officielle renter.

I dag afholder TDC ordinær generalforsamling i Bella Center.

I dag offentliggør Totalbanken årsregnskab for 2014.

I dag aflægger Boconcept regnskab for 3. kvartal af det forskudte regnskabsår 14/15.

Arbejdsmarked

I denne uge besøger Karrieredagene, som er Danmarks største karriere- og jobmesse, de fire største byer. Over 8.000 studerende og nyuddannede forventes at besøge messen i løbet af de fire dage, den varer.

EU

EU-Domstolen ventes i dag at afsige dom i en tvist mellem mobiltelefonproducenten Nokia Danmark og Copydan Båndkopi, hvor sidstnævnte har krævet kompensation til kunstnere for den angivelige piratkopiering, der kan foregå på hukommelseskort med høj kapacitet.

Ledere af europæiske og nationale arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer samles i dag i Bruxelles for sammen med EU’s institutioner at drøfte konkrete måder, hvorpå den sociale dialog kan styrkes i EU i overensstemmelse med EU’s nye økonomiske og sociale prioriteter.

Politi & ret

En hospitalschef fra Helsingør Hospital og en entreprenør blev ved Retten i Helsingør i 2013 dømt for bedrageri, der har kostet hospitalet og Region Hovedstaden 4,7 millioner kroner. I dommen indgår også, at de to skal betale flere millioner i erstatning til Region Hovedstaden.

I dag behandler Københavs Byret en af de store sager om salg af hash på Christiania. Sagen er nummer fire ud af seks i rækken af 'Pusherstreet-sager' på baggrund af politiets operation mod 150 adresser på Sjælland den 13. marts 2014, hvor man afslørede omfattende narkotikasmugling og salg til boder på Christiania.

Danmarkshistoriens suverænt største selskabstømmer, Bjørn Stiedl, skal for retten. Igen. Ifølge Bagmandspolitet har den dømte selskabstømmer, der i øjeblikket afsoner en fængselsdom på seks år, skjult et tocifret millionbeløb for sine kreditorer. Han er tiltalt for skyldnersvig.

Tech & viden

Den spanske storby Barcelona er fra den 2. til den 5. marts vært for verdens største messe for mobiltelefoner, Mobile World Congress.

I dag præsenteres resultaterne af forskningsprojektet, TECHNUCATION. Projektet, der har været i gang i fire år konkluderer, at lærere og sygeplejersker ofte står rådvilde overfor nye teknologier, selvom der investeres hundredevis af millioner i nye teknologier.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen