Berlingske Business

nnit
Foto:

Her er nogle af onsdagens erhvervsrelaterede nyheder.

Erhverv


Regnskaber (børsnoterede aktieselskaber)
1. kvartal: nildfisk, NNIT, Salling Bank, Vestjysk Bank, Zealand Pharma
2. kvartal: Rias

Nordjyske Bank med kvartalsregnskab
Nordjyske Bank A/S, kommer i dag med regnskab for 1. kvartal.

Nilfisk kvartalsregnskab
Nilfisk Holding, kommer i dag med regnskab for 1. kvartal.

Vestjysk Bank med kvartalsregnskab
Vestjysk Bank A/S, kommer i dag med regnskab for 1. kvartal.

NNIT med kvartalsregnskab
NNIT kommer i dag med regnskab for 1. kvartal.

Generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
Onxeo

Ekstraordinære generalforsamlinger (børsnoterede aktieselskaber)
Rias (kl. 09.00, Roskilde)

Økonomi/statistik
Danmarks Statistik, nye udgivelser, kl. 08.00:
- It-udgifter i virksomheder, 2016
- Pendling, november 2016
Udland:
- 1.50: Japan: BNP-vækst, (foreløbig), Q1
- 6.30: Japan: Industriproduktion, mar
- 8.00: Tyskland: Forbrugerpriser, (endelig), apr
- 11.00: Eurozonen: Forbrugerpriser, (endelig), apr
- 14.30: USA: Påbegyndt boligbyggeri, apr
- 14.30: USA: Byggetilladelser, apr
- 15.15: USA: Industriproduktion, apr
- 15.15: USA: Kapacitetsudnyttelse, apr

06:00 Huspris- og ejerlejlighedsprisindeks for april 2018
Home huspris- og ejerlejlighedsprisindeks for april 2018 offentliggøres. Indekset viser udviklingen i priser og handler sammenlignet med sidste år. Der er data for den regionale udvikling for lejligheder samt for prisudviklingen til og med april i det københavnske projektmarked (nyopførte lejligheder). Home prisindeks udsendes i samarbejde med Danske Bank. Data er opgjort som tre måneders glidende gennemsnit, sæsonkorrigeret og pristalsreguleret.

11:00 Arbejdsretten i Sverige kommer med afgørelse i betændt havnestrid
Den svenske arbejdsret, Arbetsdomstolen, kommer i dag med sin afgørelse i en langvarig og betændt arbejdsstrid i havnen i Göteborg. Her har containerterminalen, der drives af A.P. Møller-Mærsk-selskabet APM Terminals, siden foråret 2016 været ramt af kortere og længere punktstrejker og lock-outer - og deraf følgende markant nedgang i godsmængderne, der går gennem havnen. Baggrunden for konflikten er, at APM Terminals ikke har tegnet overenskomst med det svenske hamnarbetärforbunds afdeling 4, der organiserer 85 procent af de 450 havnearbejdere i Göteborg, men med svenske transportforbund, der er en del af den svenske LO-familie. APM Terminals vil ikke forhandle med havnearbejderforbundet, fordi det står uden for kollektivaftalerne. Striden har fået den socialdemokratisk-ledede svenske regering til at overveje en lovændring, der indskrænker konfliktretten.

13:00 København V Dansk Erhvervs Årsdag
Dansk Erhvervs Årsdag 2018 stiller skarpt på, hvordan man tilpasser sin strategi, når vision og virkelighed kolliderer. På årsdagen der i år holdes i Øksnehallen taler blandt andre Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Mette Frederiksen (S)

14:00 København K IMF holder pressekonference om den finansielle udvikling i Danmark
Den Internationale Valutafond, IMF har været på besøg i Danmark for at gennemføre den årlige vurdering af den økonomiske og finansielle udvikling i Danmark. Den såkaldte Artikel IV-konsultation er en del af IMF's løbende vurdering af medlemslandenes finansielle sektor og økonomier. Som afslutning på besøget afholder IMF pressemøde i Nationalbankens Repræsentantskabssal På mødet vil IMF præsentere de umiddelbare konklusioner fra besøget i Danmark. IMF's fulde Artikel IV-rapport forventes offentliggjort sidst i juni måned.

Nationalbankens Repræsentantskabssal
Danmarks Nationalbank Havnegade 5, 1093 København K, Danmark

Indland


09:00 København S Erhvervstræf 2018
KL holder konferencen Erhvervstræf 2018 i København. Konferencen er for kommunale medarbejdere, der arbejder med erhvervsudvikling og erhvervsfremme.

 

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen