Berlingske Business

Ugens jobskift

ulflund

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Tiger

Xavier Vidal, 40 år, udnævnt til CEO i Tiger. Han kommer fra en stilling som CEO for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) i The Body Shop. Han har en M.Sc. i marketing fra Cranfield University.

Accept Media ApS

Tim Monrad Larsen, 45 år, er ansat som direktør i Accept Media ApS, der udvikler brætspil og børnebøger. Han er uddannet cand.negot., og har tidligere arbejdet med udvikling, rådgivning og salg for virksomheder som AC Nielsen, TDC og Ålborg Industries.

Egmont

Jesper Eising, 39 år, er ansat hos Egmont som pressechef. Han kommer fra en stilling som souschef på Berlingskes Kultur-redaktion.

Energi Danmark

Jesper Nybo Stenager tiltræder 1. april 2015 som CFO i Energi Danmark. Han kommer fra en stilling som CEO hos Suzlon Energy A/S. Han er uddannet cand.merc.aud, og skal udvikle den finansielle sektor i en tid med kommende internationale udvidelser.

Nordea Asset Management

Christian Hyldahl, 49 år, tiltræder som direktør for Nordeas Asset Management (NAM). Han kommer fra en stilling som investeringschef i Nordea Asset Management.

Progressive A/S

Heino Vigsø, 36 år, tiltrådt som salgsdirektør i Progressive A/S. Han skal primært varetage kunder vest for Storebælt, og udbygge Progressives position inden for outsourcing og cloud computing i hele landet. Han har 12 års erfaring som salgs- og marketingdirektør hos it-virksomheden netIP, og har en baggrund som sergent i Den Kongelige Livgarde.

ALECTIA

Peter Nielsen er tiltrådt som forretningschef for rådgivningsvirksomheden ALECTIA. Han bliver tilknyttet divisionen Byggeri med ansvar for alle erhvervskunder i øst. Han er uddannet civilingeniør i materialeteknologi på DTU, og kommer fra en stilling som landechef hos bygherrerådgivningsvirksomheden Dress & Sommer. Derudover har han været salgsdirektør i Carl Bro (Grontmij), og salgs- og marketingdirektør i Orbicon.

Boxer

Ulf Lund tiltræder som adm. direktør for Boxer. Han er tidligere mediedirektør for telegiganten TDC.

M.J. Grønbech og Sønner Holding A/S

Jørgen Frost er tiltrådt som koncerndirektør i M.J. Grønbech og Sønner Holding. Han har siden 2013 siddet i bestyrelsen i samme virksomhed og har tidligere haft ledende stillinger i blandt andre ISS. Har er uddannet civilingeniør og har en HD.

LETT

Lene Lange er indtrådt som partner i LETT. Her vil hun primært komme til at beskæftige sig med rådgivning for offentlige udbydere af anlægs- og driftskontrakter i forbindelse med OPP-projekter. Anders Julius Tengvad er indtrådt som partner i LETT. Hans primære fokusområde vil blive rådgivning på det forsikringsretlige område vedrørende bl.a. erhvervs- og produktansvarsforsikring. Frederik André Bork er indtrådt som partner i LETT. Han har mange års erfaring inden for EU- og konkurrenceret og særligt inden for infrastruktur er ekspertisen stor.

KPMG P/S

Jakob Blicher-Hansen, 43 år, er indtrådt som partner i KPMG. Han får ansvar for udvikling af KPMGs rådgivningsforretning inden for den offentlige sektor. Han er uddannet cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling hos KPMG England.

Ostnor Gruppen

Søren Braae, 26 år, er udnævnt til produktionschef i Ostnor Gruppen. Han har de seneste fire år haft ansvar for produktionen i Damixa, der i 2014 blev opkøbt af Ostnor Gruppen.

Krüger A/S

Leif Bentsen er udnævnt til adm. direktør for Krüger A/S. Han er uddannet ingeniør og kom til Krüger i 1991 hvor han siden har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Krügers position i Danmark og internationalt.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen