Berlingske Business

Ugens jobskift

Polack
Allan Polack, 55 år, er udnævnt som CEO for PFA med tiltrædelse 1. april 2015. Foto:

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

PFA

Allan Polack, 55 år, er udnævnt som CEO for PFA med tiltrædelse 1. april 2015. Han kommer fra en stilling som CEO i Nordea Asset Management. Han er uddannet aktieanalytiker fra Andelsbanken og har en MSc. udannelse fra Copenhagen Business School.

Dansk Energi

Stine Leth Rasmussen er ansat som afdelingschef i Dansk Energi. Hun får ansvaret for produktion og energieffektivitet. Hun kommer fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsens område for klima og energiøkonomi.

DGE Holding

Jesper Rasmussen er udnævnt til bestyrelsesformand for DGE Holding. Han bliver samtidig medlem af bestyrelsen i alle operative selskaber, herunder det danske DGE Miljø- og Ingeniørfirma. Han er uddannet ingeniør og har 23 års beskæftigelse i Carl Bro Gruppen bag sig.

ScanMould Aps

Martin E. Colberg er tiltrådt som salgs- og marketingdirektør i ScanMould Aps. Virksomheden er et nystiftet søsterselskab til ScanKet A/S.

NCC Roads

Ivan Pedersen, 50 år, er indtrådt i direktionen hos NCC Roads og tiltræder samtidig som direktør for sektor Vejservice. Han har været ansat hos NCC siden 2001 og kommer fra en stilling som områdechef.

RelationsPeople

Tine Kastrup-Misir, 39 år, er ansat som kommunikationskonsulent hos RelationsPeople. Hun kommer fra en stilling som teamleder hos Dansk Apotekerforening, og er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet.

Anders Hagh

C/E

Anders Kopp Jensen er i C/E blevet partner med Maria Sennels, som etablerede virksomheden i 2014. Han kommer fra en stilling som direktør hos Burson-Marsteller. Han har en uddannelse fra Syddansk Universitet.

Pluss Leadership

Susanne Toftgård Nielsen er tiltrådt som chefkonsulent i Pluss Leadership. Senest var hun adm. direktør i arkitektfirmaet C.F. Møller og før det direktør i Rambøll Management.

Orbicon

Kim Mølvadgaard, 39 år, er ansat som finansiel controller i Orbicons økonomiafdeling. Han kommer fra en stilling hos AP Statsautoriserede Revisorer og er uddannet cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i Aarhus. Mads Harder Danielsen, 28 år, er ansat som civilingeniør i Orbicon. Han er uddannet civilingeniør i arkitektur og design fra Aalborg Universitet.

Rambøll

Asger Knudsen, 48 år, er udnævnt til direktør for Rambølls Transport Øst-division. Han er uddannet ingeniør på Aalborg Universitet, hvor han specialiserede sig inden for offshore og marine-kontruktioner. Han har tidligere arbejdet med store danske infrastrukturprojekter, bl.a. Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen samt Femerntunnellen.

VisitAarhus

Allan Tambo Christiansen tiltræder 16. februar som erhvervsturismechef i VisitAarhus. Han er uddannet cand. mag. i russisk og Europastudier, og kommer fra en stilling som Head of Innovation & International Relations ved Aarhus Universitetshospital.

Jutlander Bank

Jesper Elmose, 38 år, er tiltrådt som souschef i Jutlander Banks Erhvervscenter i Aarhus. Han kommer fra en stilling som storkundechef hos Nykredit i Ballerup.

Karnov Group

Lars Søndergaard, 52 år, er tiltrådt som Data Warehouse Arkitekt hos Karnov Group. Han har mange års erfaring med BI- og DWH-arkitektur fra store danske virksomheder som Nordea, Maersk og Nykredit.Morten Rinder Stengaard, 38 år, er tiltrådt som skandinavisk CTO hos Karnov Group, hvor han får ansvar for IT-produktudvikling. Han er uddannet M.Sc. Finance and Strategic Management, og har tidligere været ansat som CTO hos Secunia.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen