Berlingske Business

Her er ugens jobskift

14busnavne NYNYNY Tina Niko.jpg
Overskrift
Tina Nikolaisen
 

Der er nye ansigter i blandt andet Coloplast, Grundfos og Danmarks Rederiforening.

Velfac

John Christian Asmussen er ansat som salgsdirektør hos Velfac. Han er uddannet civilingeniør og Ph.d. fra Aalborg Universitet.

SAP Danmark

Jens Feilberg er tiltrådt som Nordic & Baltic Marketing Director i SAP Danmark. Han har tidligere været ansat som Sales & Marketing Director i Lumigon og haft nordiske og globale roller inden for marketing hos Nokia, Bang & Olufsen og Sony Ericsson.

Hartmanns

Steffen Sørensen er ansat som Account Manager hos konsulenthuset Hartmanns. Han kommer fra en stilling som Key Account Manager hos Jobzonen, og har flere års erfaring med opsøgende salg og et stort branchekendskab.

Alectia

Troels Møller Overby er ansat som chefkonsulent. Han bliver tilknyttet afdelingen Design & Planning, der leverer arkitekt- og ingeniørydelser primært til mejerier og bryggerier. Han kommer fra Arla Foods , og er uddannet mejeriingeniør fra Københavns Universitet (Landbohøjskolen) samt mejerist og mejeritekniker fra Kold College i Odense.

Egmont Publishing

Tina Nikolaisen, 43 år, er tiltrådt som magasinchef i Egmont Publishing. Hun fortsætter samtidig som chefredaktør for ALT for damerne. Hun har tidligere været ansat på Jyllands-Posten som politisk journalist samt været på TV2. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og har en master i Jounalism and Public Affairs fra American University, Washington, D.C.

GoApplicate

Michael Dalgaard Jepsen, 37 år, er ansat som softwarearkitekt. Han har gennem en længere årrække været ansat hos Locus A/S som bl.a. projektleder, teknisk ansvarlig og softwarearkitekt. Han er uddannet cand.scient., datalogi.

Dansk Boligbyg

Heidi Lund Sørensen, 44 år, er udnævnt til afdelingsleder i Dansk Boligbyg. Hun har været i virksomheden i ti år, men har tidligere arbejdet som byggeleder i Tyskland og som projektleder hos MT Højgaard.

Grundfos Koncernen

Stéphane Simmonetta, 43 år, tiltræder 1. september som koncerndirektør for global produktion, supply chain og logistik (Executive Vice President of operations, COO) og indgår i koncernledelsen hos Grundfos. Han kommer fra en stilling hos Honeywell Transportation Systems i Schweiz. Han har en Master i Industrial Engineering and Computer Science fra Ecole d’Ingénieur en Génie Informatique et Productique in Valenciennes i Frankrig.

SAP Danmark

Søren Janner, er tiltrådt som rekrutteringschef i konsulenthuset Hartmanns. Han får ansvar for konsulentgruppen på vikarområdet i Storkøbenhavn og Nordsjælland og for salg af ydelser inden for rekruttering, vikar og newplacement. Han har mere end 25 års erfaring inden for området.

Terma

Steen M. Lynenskjold er indtrådt i Termas koncernledelse og direktion som Executive Vice President & Chief Commercial Officer (CCO). Han har været ansat i Terma i 26 år og er uddannet civilingeniør fra DTU.

Boston Consulting Group

Anders Fæste, 35 år, er udnævnt til partner i Boston Consulting Group (BCG). Bortset fra en periode hos Mærsk Tankers i 2011-2012 som Head of Marketing, har han haft base på BCGs kontorer i København og Washington D.C. Han er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har en M.Sc. i Finance fra University of Warwick.

Coloplast

Anne Nordestgaard er ansat som senior global brand manager hos medicovirksomheden Coloplast. Hun kommer fra stillinger inden for salg og markedsføring hos Pfizer og L’Oréal.

Danmarks Rederiforening

Jakob Ullegaard er udpeget som direktør i afdelingen for politik og analyse i Danmarks Rederiforening. Han kommer fra en stilling som kommunikationschef hos Dansk Energi.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen