Berlingske Business

De skifter job

Rambøll, logo, Flag
Foto:

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Dubex

Brian Hansen er ansat som Senior Security Consultant hos Dubex i Søborg. Han kommer fra en stilling hos Cisco. Inden da arbejdede han for Dubex.

Rambøll

Henrik Thorén, 30 år, er udnævnt til chefkonsulent. Han er uddannet civilingeniør og har arbejdet i Rambøll siden 2010,

Mette Ryom Nielsen, 38 år, er udnævnt til Projektchef. Hun er uddannet cand.scient. og har været i Rambøll siden 2004.

Lars Bennedsen, 31 år, er udnævnt som chefkonsulent. Han har været i virksomheden siden 2007.

Cathrine Tølbøll Tived, 45 år, er udnævnt til chefkonsulent hos Rambøll. Hun er uddannet cand.scient. fra Københavns Universitet og har tidligere været driftsleder i Region Hovedstaden.

Hansen Agenda

Christian Hørdum Andersen er ansat som konsulent hos Hansen Agenda. Han var redaktør og kommunikationsrådgiver hos Danske Iværksætterforenig og har været med i WWF Verdensnaturfonden klimakampagne Earth Hour.

Aller Media

Anette Kokholm er udnævnt som direktør for ugeblade hos Aller Media. Hun får ansvaret for titlerne Se & Hør, Billed-Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme, Søndag, 7 TV-Dage og Kig Ind. Charlotte Riparbelli er ansat som magasindirektør hos Aller Media, hvor hun indtræder i virksomhedens topledelse. Hun får ansvaret for titlerne Elle, In, Vi Unge, Q, Psykologi, Mad & Bolig, Isabellas Mad! og Antik & Auktion og Femina.

Raft Consulting A/S

Henrik Lassen tiltræder som Senior Consultant i Raft Consulting A/S. Han har tidligere arbejdet i Danske Bank og SDC.

Middelfart Sparekasse

Flemming Rosgaard, 48 år, er ansat som kreditchef i Middelfart Sparekasse. Han kommer fra en stilling i Fynske Bank.

Rune Petersen, 39 år, er ansat som afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse. Han kommer fra en stilling som souschef i Danske Bank.

JJ Kommunikation

Camilla Ørgaard Larsen er ansat som kommunikationsmedarbejder hos JJ Kommunikation. Hun er uddannet cand.mag.comm fra Aalborg Universitet.

BusinessNow

Jan Kronborg Christiansen, 32 år, er ansat som Service Management konsulent i konsulenthuset BusinessNow. Han er uddannet cand.it fra IT-Universitetet i København.

Martin Thor Jensen, 29 år, er ansat som Service Management konsulent. Han har tidligere arbejdet hos bl.a. Nilfisk-Advance og SuperGros.

Dafolo A/S

Marianne Mogensen er tiltrådt som IT-projektchef i Dafolo A/S. Hun er uddannet civilingeniør og kommer fra en stilling i Nykredits IT-udviklingsafdeling.

Clean

Glenda Napier er ansat som områdechef hos Clean i København. Hun har tidligere arbejdet som analysechef hos REG X .

Margrethe Angel er ansat som Customer Relations Manager hos Clean. Hun er merkonom i markedsføring fra Århus Business School.

Formuepleje Fund Management A/S

Klaus Blaabjerg, 41 år,er ansat som Chief Portfolio Manager, Head of Corporate Credit, i Formuepleje Fund Management A/S. Han kommer fra en stilling hos Sparinvest. Han er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet.

SAS Institute

Elisabeth Danneskiold-Samsøe er ansat som Proposal Manager hos SAS Institute. Hun har tidligere arbejdet hos bl.a. TDC, men kommer fra en stilling hos Voopii.

Citycon Denmark

Lise Madsen er tiltrådt som Head of Centre Management hos Citycon. Hun har en master i marketing samt en HD i organisation og ledelse fra CBS.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen