Berlingske Business

Ugens jobskift

Danfoss
Overskrift
Danfoss Nordborg. Foto:
Danfoss
Overskrift
Danfoss Nordborg. Foto:

De har fået nyt job i dansk erhvervsliv.

Develco Products

Karsten Ries, 47 år, er tiltrådt en stilling som administrerende direktør hos Develco Products. Han er uddannet civilingeniør samt en HD i finansiering og har tidligere været ansat som adm. direktør i Mekoprint.

Mobile Industrial Robots

Thomas Visti, er tiltrådt som adm. direktør i robotproducenten Mobile Industrial Robots. Han er uddannet elektriker og dernæst el-ingeniør fra Syddansk Universitet. Han kommer fra en stilling hos Universal Robots .

Atea

Christoffer Castenskiold, er tiltrådt en stilling som CMO hos IT-leverandøren Atea. Stillingen er nyoprettet i Atea og i den nye stilling vil han få ansvar for at proffesionalisere kommunikationen i virksomheden. Han kommer fra en stilling som vice president for global marketing i Saxo Bank.

Progressive

Johnny Bauer, 51, er ansat som COO med ansvar for leverancer inden for Business Solutions & Applications Management hos it-virksomheden Progressive A/S. Han har blandt andet været med til at grundlægge og lede virksomhederne United Consultants, Wapportal og Neozone.

GRO Capital

Morten Weicher er ansat på partner i den nye kapitalfond, GRO Capital. Han kommer fra en stilling i DONG Energy som Vice President og chef for Mergers & Acquisitions.

NIRAS

  • Carsten Heine Lund indtræder 1. januar 2015 i NIRAS’ direktion, hvor han får koncernansvaret for infrastrukturområdet. Han er uddannet akademiingeniør, og har været ti år i Vejdirektoratet. Han kommer fra en stilling som forretningschef for Bridges & Civil Structures i NIRAS.
  • Carsten B. Rasmussen, 52 år, er udnævnt som ekspertisechef i jernbanesikkerhed hos NIRAS. Han er uddannet akademiingeniør, og har været ansat på NIRAS’ hovedkontor i Allerød siden 2011.

Radio24syv

Tine Tholander tiltræder 1. januar som redaktør for sociale medier på Radio24syv. Hun får ansvaret for radioens strategi og indsats på sociale medier. Hun kommer fra en stilling som Social Media Manager på JyllandsPosten.

Type2dialog

Eva Greger er ansat som intern HR-konsulent i konsulentvirksomheden Type2dialog. Hun kommer fra en stilling som HR-chef i Meyer Gruppen.

Egmont Publishing Norge

Espen Asheim, 51, er udnævnt som administrerende direktør i Egmont Publishing Norge. Han kommer fra en stilling som konstitueret koncernchef i Bertel O. Steen Invest. Tidligere har han bl.a. været koncernchef i VIA Travel Group ASA, administrerende direktør i Elektroskandia AS og administrerende direktør i Telenor CTV/Canal Digital Norge.

Foreningen af Vandværker i Danmark

Allan Weirup, 50, tiltræder som direktør pr. 1. februar 2015. Han kommer fra en stilling som direktør i Guldborgsund Forsyning A/S, der blandt andet driver vandværker på Lolland og Falster. Herudover har han en ledelsesmæssig baggrund fra den finansielle sektor. Han er uddannet civiløkonom fra CBS og afsluttede i 2012 en MBA på Syddansk Universitet.

AIDS-Fondet

Klaus Legau, 49 år, tiltræder den 1. januar 2015 stillingen som direktør i AIDS-Fondet. Han er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom, og har siden 2012 været vicedirektør i AIDS-Fondet.

Meetingplace Wonderful Copenhagen

Charlotte Mark er valgt til ny formand for Mødebyen København. Hun er administrerende direktør i Microsoft Development Center, og har megen erfaring i at tiltrække udenlandske investeringer til Danmark. Hun er medlem af Udenrigsministeriets nyetablerede Udenrigsøkonomisk Fokus og besidder ved siden af det adskillelige bestyrelsesposter.

Danfoss

Kjeld Stærk overtager fra årsskiftet posten som regionsdirektør for Danfoss Kina. Han er uddannet produktionsingeniør og har været hos Danfoss de seneste 32 år. Her har han beklædt en række topposter i ind- og udland.

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen