Berlingske Business

»Karriere og job fylder meget, og det kan ikke undgås, at det bliver en del af mig.«

BM
Talent 100-deltagere mødes hos Bech Bruun. Fra venstre mod højre: Tine Jørgensen, Camilla Søgaard Hudson, Dennis Nørgaard og Kristian Mads Arounsack-Jørgensen. Foto:

Talenterne har masser af passion for deres arbejde. Karriere og job fylder meget i deres liv og tanker. Derfor er arbejdet også en del af deres identitet.

Arbejd, arbejd. De får en høj løn. De vil gerne videre i karrieren. Og for dem alle er videre opad. Berlingske Business udpeger på baggrund af indstillinger fra deres arbejdspladser 100 erhvervstalenter, der på den ene eller den anden måde udmærker sig i en ung alder. Og Talenterne i netværket arbejder mange timer.

Artiklen fortsætter under billedet
Camilla
Camilla Søgaard Hudson. »Karriere og job fylder så relativt meget, at det ikke kan ikke undgås, at det bliver en del af mig og min identitet.« Foto : Thomas Lekfeldt

»Karriere og job fylder meget, og det kan ikke undgås, at det bliver en del af mig. Det er ikke bare noget, jeg bruger 37 timer på, og så går jeg hjem,« fastslår advokat i Bech Bruun Camilla Søgaard Hudson.

»De mange timer, man lægger, præger selvfølgelig,« tilføjer projektchef i Rambøll Kristian Arounsack-Jørgensen.

Artiklen fortsætter under billedet
Kristian
Kristian Mads Arounsack-Jørgensen. »Nogle gange lærer man mest af sine fejl. det er okay at fejle en gang, men man skal helst ikke gøre det for mange gange. det gælder både det private og i arbejdslivet.« Foto : Thomas Lekfeldt

Men er der en grænse for, hvor meget ens karriere må fylde af ens identitet? For hvis man bruger så mange timer et sted, bliver det så ikke helt naturligt en del af en selv?

»Selvfølgelig er der nogle farer, hvis du bliver fyret eller får stress, men det er ikke noget, jeg tænker over,« fortæller Kristian Arounsack-Jørgensen.

bb

»Det kender jeg, men for mig handler det om, hvordan man kan få det i sit arbejdsliv, og hvordan kan man få i sit hverdagsliv. Jeg vil savne at gå på arbejde, men det betyder ikke, at jeg ikke finder drive og energi som privatperson også,« siger Tine Jørgensen, der er formand i Bibliotekarforbundet.

»Jeg tror, der er forskellige identificerings lag. For mig er det mere rollen som advokat, jeg identificerer mig med, og advokat kan jeg være hos mange firmaer. Det fjerner faren ved at blive fyret. Selv om det jo aldrig vil være sjovt, men der vil ikke være nogen, der kan tage rollen fra mig på den måde,« fortæller Camilla Søgaard Hudson.

Artiklen fortsætter under billedet
Tine
Tine Jørgensen. »Mange af os er nået rigtigt langt i forhold til den alder, vi har, og hvad er så det næste skridt? Har man toppet?« Foto : Thomas Lekfeldt

Gode udsigter

Mandag var talentnetværket samlet i Bech Bruun Advokaternes kontorer på Langelinie. I hvad der bedst kan betegnes som et opgraderet folkeskole-klasseværelse, hvor linealerne i bordkanten var pillet af, og stolene opgraderet med en rød, designer-model, havde talentnetværket taget plads i hesteskoen.

,l,l

»Det er vigtigt at komme her og få nogle indspark på ens personlighed og ikke ens faglighed,« forklarer Dennis Nørgaard, der er head of group controlling i Mærsk.

Artiklen fortsætter under billedet
Dennis
Dennis Nørgaard. »Jeg vil kede mig selv ihjel, hvis jeg ikke gik på arbejde. Jeg kan ikke sidde stille, hvis jeg ikke får lov til at bruge mine kompetencer.« Foto : Thomas Lekfeldt

Det er valgfrit, om man vil blive en del af talentnetværket, når man først er kommet blandt de 100 talenter. Det har omkring 30 valgt at takke ja til. Og fremtiden for talenterne er, som udsigten fra Bech Bruuns lokaler, god.

 

Netværk, netværk

Talenterne tror på, at de nok skal lykkedes med deres projekter hver især, men det giver dem en ballast, at de er en del af netværket, forklarer de.

»Vi er blevet valgt, fordi vi kan noget i vores faglighed - det skaber en samhørighed, og øvelserne, vi laver her, skaber en fortrolighed. Så jeg mener, at jeg kan bruge netværket til mange ting,« siger Dennis Nørgaard.

»Det er ikke fordi, jeg til daglig går og kommer det prædikat på mig selv, at jeg er et talent. Men vi repræsenterer som masse en bredde i, hvordan samfundet også ser ud,« uddyber Tine Jørgensen.

Aaa

Netværket mødes omkring fem gange om året, og selvom alle sidder med deres visioner og aspirationer, er de ikke blevet hinandens konkurrenter:

»Nej, vi er ikke konkurrenter,« fortæller Tine Jørgensen.

»Nogle er jo, der er en del, der laver det samme. Der er en del advokater,« anfægter Dennis Nørgaard.

»Jeg tror, at de er konkurrenter og kolleger samtidigt,« fastslår Tine Jørgensen. Hun gør det samtidigt klart, at hun ikke ville tøve med at kontakte en fra netværket, hvis hun en dag skulle skifte job.

Hvis du vil høre mere om, hvad det giver talenterne, at de er med i talent-netværket, kan du se dem fortælle det i klippet nedenfor:

 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen