Berlingske Business

Her er ugens jobskift

24busnavneMartinPedersen.jpg
Overskrift
Martin Pedersen
24busnavneMortenToft.jpg
Overskrift
Morten Toft
24busnavneChristianMøllerRo.jpg
Overskrift
Christian Møller Rosensten
24busnavneKlausMortensen.jpg
Overskrift
Klaus Mortensen
24BUSKim-Poder.jpg
Overskrift
Kim Poder
24busnavneJensHennebergAnde.jpg
Overskrift
Jens Henneberg Andersen

Der er nye ansigter i blandt andet GN Resound, Cembrit og TK Developement.

GN ReSound

Morten Toft er udnævnt til Vice President Global Finance i GN ReSound, en del af GN Store Nord-koncernen. Han er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og HD i regnskab fra Copenhagen Business School. Han kommer fra en stilling som Senior Director for Mergers & Acquisitions i GN Store Nord. Tidligere har Morten Toft arbejdet for PwC Corporate Finance og har arbejdet i Danmark, Storbritannien og Singapore.

Coast Communications

Iben Dyrhauge Thomsen, 30 år, er ansat som kommunikationsrådgiver i Coast Communications. Hun er uddannet cand. merc. i Corporate Communication fra Aarhus School of Business. Hun har de seneste år været selvstændig kommunikationsrådgiver.

Cembrit

Christian Møller Rosensten, 35 år, er tiltrådt som salgskonsulent i Cembrit. Han er uddannet bygningskonstruktør og tømrer og kommer fra en stilling som byggeteknisk konsulent hos Knauf A/S.

Rezidor Hotel Group

Alexandra Lilja Lindvik er ny PR- og kommunikationsdirektør i Rezidor Hotel Group i Norden. Hun kommer fra Burson-Marsteller.

NCC Property Development

Ulrik Gram Meiner, 41 år, er ansat som kundechef i NCC Property Development. Han er uddannet ejendomsmægler og var partner i Accunia A/S.

MTG Danmark

Kim Poder tiltræder som chef for MTG Danmark, og bliver dermed lokalt chef for både TV3, Viasat/MTG-TV. Han kommer fra en stilling på TV3, hvor han blev ansat i 1999. I 2002 blev han udnævnt til Viasat-direktør. I 2011 blev han direktør for TV3 Danmark.

Mira byggeprodukter A/S

Steffen Johnsen, 53 år, er tiltrådt som adm. direktør. Han kommer fra Plastmo A/S, hvor han var nordisk kommerciel direktør og har derudover bestridt ledende internationale stillinger i Junckers Industrier A/S.

Wise Consulting

Heidi Christine Viben Emborg er tiltrådt som kunde- og konsulentchef i Wise Consulting. Hun har været salgscenterchef i Viasat.

Orbicon

Klaus Mortensen, 45 år, er ansat som VVS-ingeniør og projektleder i Orbicon, hvor han skal arbejde med projektledelse og projektering af VVS. Han kommer fra en stilling hos NRGi Rådgivning.

Johanne Barfred er ansat som landskabsarkitekt. Hun er uddannet fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling hos Thing & Brandt Landskab.

Rasmus Wangensteen, 43 år, er ansat som maskintekniker. Han kommer fra en stilling hos NNE Pharmaplan.

Industriens Uddannelser

Jens Henneberg Andersen er ansat som uddannelseskonsulent i Industriens Uddannelser. Han er uddannet cand.techn.soc. og kommer fra en stilling som beskæftigelseskonsulent hos Jobcenter København Ungecentret.

Lina Petrova er ansat som uddannelseskonsulent. Hun er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling hos TEC. Hun har tidligere været ansat i Undervisningsministeriet, på Niels Brock og i TIB.

Sissel Møldrup Jacobsen er ansat som regnskabsmedarbejder. Hun kommer fra en ansættelse i Tholstrup-koncernen.

TK development

Martin Pedersen, 36 år, er ansat som projektleder i TK Development. Han vil skulle varetage opgaver i forbindelse med retailprojektet Strædet i Køge. Han er uddannet civilingeniør (bygning) fra DTU og kommer fra en stilling som driftsleder hos Næstved Park & Vej. Han har tidligere været ansat som projektleder hos Sjælsø Danmark og som ingeniør hos E. Pihl & Søn.

Peak Consulting Group

Martin Dohn, 40 år, er ansat som konsulent. Han skal støtte offentlige myndigheder med at digitalisere administrationen og skabe bedre service til borgere og virksomheder. Han kommer fra en stilling som programleder i Digitaliseringsstyrelsen.

 

Kære læser

Berlingske har skiftet det system, vi bruger til at håndtere kommentarer til de enkelte artikler. Det betyder, at tidligere kommentarer nu er slettet. For fremtiden kan artikler kun kommenteres og debateres med et log ind til Facebook.

Med venlig hilsen

Redaktionen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen