Berlingske Business

»Det er nu, I skal bevise jer selv«

Peter Suppli Benson.
Peter Suppli Benson, Berlingske Business' erhvervsredaktør, er ordstyrer denne eftermiddag, hvor årets Talent100 fejres på CBS. »I dag handler om at fejre jer. I har bevist, at nogle ser et lys i jer,« siger han. Foto:

Berlingske Business var med, da de nye Talent100 blev fejret i CBS' Ovnhallen.

Porcelænshaven på Frederiksberg dannende rammen, da 100 unge talenter torsdag strålede om kap med solen på årets første sommerdag ved præsentationen af Berlingskes traditionsfulde Talent100-magasin.

»I dag handler om at fejre jer. I har bevist, at nogle ser et lys i jer,« siger Peter Suppli Benson, erhvervsredaktør på Berlingske Business og dagens ordstyrer, da han byder velkommen.

Det er 15. gang, at Berlingske Business udpeger Talent100, hvilket for længst er blevet en institution. Talenterne bliver tilbudt plads i et særligt betalingsnetværk, opnår synlighed og for mange er det også karrierefremmende at blive udvalgt.

Blandt deltagerne er blandt andre Anders Colding Friis, administrerende direktør i Pandora samt Christina Krzyrosiak Hansen, Danmarks yngste borgmester med adresse på Holbæk Rådhus, der er på forsiden af dette års Talent100-magasin.

De hundrede talenter der er samlet til konferencen i CBS’ Ovnhallen på Frederiksberg kommer fra vidt forskellige brancher. Her er både advokater, økonomer og en bilmekaniker i Formel 1.

k


Artiklen fortsætter under billedet
Caroline Kirk
100 nye talenter fejres på CBS. Caroline Kirk er direktionssekretær og teamleder hos Moderniseringsstyrelsen. »Nogle har fået øje på, at jeg har skabt resultater og har noget at byde på,« siger hun. Foto : Anne BækEt af de udvalgte talenter er Caroline Kirk, som netop er ankommet fra sit job i Moderniseringsstyrelsen, hvor hun er direktionssekretær og teamleder.

»Nogle har fået øje på, at jeg har skabt resultater og har noget at byde på. Jeg har en blækspruttefunktion, hvor det er vigtigt, at jeg er venlig og imødekommende, men også at jeg bruger mit analytiske blik og kan se, hvornår folk har brug for hjælp,« siger Caroline Kirk.

Hun glæder sig til at være en del af det særlige talentnetværk.

»Det kan hurtigt blive lidt indspist, når man sidder i centraladministrationen, så det er spændende at komme ud at tale med nogle fra den private sektor og udveksle erfaringer og få inspiration,« siger hun.

Hun står ved et af de høje borde i den lyse ovnhal, som de mange talenter summer rundt omkring. De fleste bærer det nye Talent100+1-magasin i favnen, mens der bliver sagt »hej« og »tillykke« på kryds og tværs.

christina


Artiklen fortsætter under billedet
Christian Fredslund-Andersen
Talent100 anno 2018 fejres på CBS. Christian Fredslund-Andersen er et af de udpegede talenter. Han er salgs-manager hos Microsoft, hvor han hurtigt er steget i graderne. Foto : Anne BækEn af hendes nye talent-kolleger hedder Christian Fredslund-Andersen og er salgs-manager hos Microsoft. Her er han hurtigt steget i graderne, og det har hans leder hyldet ved at indstille den 30-årige CBS-uddannede som et talent.

»Det er en stor cadeau for det arbejde, jeg har lavet, som vil styrke mit brand, og så er det et fedt pejlemærke for forventningerne til fremtiden,« siger han.

Ligesom Caroline Kirk synes han også, at noget af det interessante ved talentnetværket er muligheden for at mødes med talenter fra helt andre brancher.

Artiklen fortsætter under billedet
Talenter.
De 100 talenter er mødt op med deres kærester, familier og venner til fejring på CBS. I år er over 400 blevet indstillet - det højeste antal nogensinde, siden der for første gang i 2004 blev udpeget talenter. Foto : Anne Bæk


Mange af talenterne udspringer fra stillinger, der har at gøre med IT, digitalisering og globalisering, og det er virksomhederne selv, der har indstillet talenterne. I år er flere end 400 kandidater blevet indstillet, hvilket er det højeste antal nogensinde, siden Berlingske Business Magasin for første gang i 2004 udpegede 100 talenter.

Konkurrencen er blevet hårdere, og det bliver den også ved med at være efter talentudpegningen.

»Det kan godt være, at nogle synes, I er dygtige, men det er først nu, det begynder. Det er nu, I skal bevise jer selv,« siger Peter Suppli.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen