Berlingske Business

Skjern Bank venter negativt res. før skat i niveauet 55 mio kr

Skjern Bank meldte sig torsdag i køen af småbanker, der nedjusterer efter et frygteligt fjerde kvartal. Kursreguleringer, nedskrivninger og udgifter til bankpakke rykkede resultatforvenitngerne ned fra et lille plus til et noget større minus.

De meget negative finansielle markeder i årets sidste måneder har medført, at Skjern Banks urealiserede negative kursreguleringer for regnskabsåret 2008 ventes at blive i niveauet 53 mio. kr., hvilket er ca. 20 mio. kr. mere end ved udgangen af 3. kvartal 2008. Samtidig påvirkes bankens nedskrivninger negativt af følgerne af finanskrisen, herunder betalingen til den såkaldte Bankpakke, hvilket totalt øger den negative driftspåvirkning med i størrelsesordenen 30-35 mio. kr.

Nu ventes årsresultatet at blive et negativt resultat før skat i størrelsesordenen 55-60 mio. kr. Tidligere - i oktober - var forventningen et "mindre positivt resultat".

- Resultatet er utilfredsstillende, men banken har fortsat et godt kapitalberedskab med en solvens i niveauet 12,5 pct., hvor bankens individuelt opgjorte solvensbehov vil være ca. 7,5 pct. Til yderligere information vedrørende bankens kapitalforhold kan oplyses, at første del af bankens samlede supplerende kapital forfalder ultimo 2014. Banken har et uændret stærkt likviditetsberedskab med en overdækning i forhold til lovens krav på ca. 150 pct., anføres det slutteligt i meddelelsen.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen