Berlingske Business

Positiv stemning før børsstart

De store europæiske indeks er tirsdag morgen indikeret lidt højere. Fokus er på finanssektoren med regnskabet fra Deutsche Bank, og Nordea har fået sænket sin anbefaling hos JP Morgan.

Andre regnskabsaktuelle er franske EADS og hollandske Ahold. C20-indekset lukkede mandag 0,3 pct. højere i 306,61.

- Endnu en forholdsvis stabil og positiv dag for de amerikanske aktiemarkeder betød, at de amerikanske aktier nu er steget med 11 pct. de seneste 14 dage. Det virker som om, at der skal meget til at ødelægge den gode stemning i markedet lige nu. Dog bør man være opmærksom på, at flere af de seneste stigninger er sket under noget begrænset volumen, og man kan formode, at markederne kan komme lidt ned igen, når likviditeten i aktiemarkederne normaliseres, efter at sommerferie perioden er afsluttet om et par uger, vurderer chef for Sales Trading Mads H. Zink fra Danske bank over for RB-Børsen.

Banksektoren: De amerikanske banker oplevede tirsdag aften solid fremgang efter de gode boligtal, og tirsdag morgen aflagde Deutsche bank regnskab for andet kvartal, hvor overskuddet ligger over analytikerestimatet.

Nordea: Det amerikanske finanshus JPMorgan har sænket sin anbefaling på Nordea-aktien til undervægt fra neutral, imens kursmålet er blevet sænket til 49 skr. fra 51 skr. Yderligere hæver JPMorgan kursmålet på Svenska Handelsbanken til 100 skr. fra 99 skr. SEB får hævet sit kursmål til 31 skr. fra 22 skr., mens Swedbanks kursmål hæves til 60 skr. fra 54 skr. Det skriver Reuters. Nordea endte mandag 0,8 pct. lavere i kurs 47.

NKT: Den franske NKT Cables-konkurrent har aflagt regnskab for første halvår, hvilket sker tre uger, efter at Nexans sænkede forventningerne til 2. kvartal. Nexans bundlinje skuffer i forhold til analytikerforventningerne, da det blev til et tab på 57 mio. euro i halvåret mod et plus på 119 mio. euro for samme periode i fjor. Bloombergs analytikerestimat lød på plus 27,7 mio. euro. Nexans fastholder målet for driftsmarginalen på 6 pct. for 2009 efter en driftsmarginal på 5,3 pct. i første halvår. Nexans skriver, at driftsmarginalen i 2. kvartal lå over 6 pct. NKT lukkede mandag 0,64 pct. lavere i kurs 192,75.

Novo Nordisk: Selskabet kan revolutionere behandlingen af diabetes med en ny insulinpille. Ifølge forskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen regner Novo med inden for de næste seks til ti måneder at teste den første insulinpille på mennesker. Det skriver Berlingske Business. Novo Nordisk endte mandag 0,8 pct. højere i kurs 305,5.

RB-Børsen

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen