Berlingske Business

Intermail med underskud efter første kvartal (opd)

Intermail kom ud af første kvartal med et underskud på 700.000 kr. Det er en stor nedgang i forhold til første kvartal sidste år, da der var et overskud på 5 mio. kr. Omsætningen er til gengæld højere, nemlig 168 mio. kr. mod 149 mio. kr. i første kvartal 2007/08. Men det skyldes i høj grad omsætningen fra de tilkøbte aktiviteter i Stroede Ralton, som indgår fra og med 1. januar 2008. De bidrog med 37 mio. kr.

- Omsætningen i første kvartal har været lidt lavere end ventet, primært grundet svækkelsen af den svenske krone, men også på grund af konjunkturudviklingen, som selvfølgelig påvirker efterspørgslen efter flere af Intermails ydelser og produkter, skriver selskabet.

For eksempel er Intermails konvolutvirksomhed påvirket, så omsætningen er faldet med 6 mio. kr. til 90 mio. kr.

Inden for forretningsområdet Kommunikationsløsninger (der tidligere hed Lettershop) er omsætningen steget i kraft af tilkøbet Stroede Ralton. Forretningsområdet er det vigtigste for Intermail, men det har voldt store problemer og er i gang med at blive omstruktureret.

- Den seneste periodes initiativer for at rette op på udviklingen inden for især de danske aktiviteter giver nu resultater, oplyser Intermail i kvartalsrapporten.

Forventningerne til omsætningen sænkes på grund af svækkelsen af den svenske krone, hvorfra Intermail henter mere end halvdelen af sin omsætning. Der ventes således en omsætning i 2008/09 i niveauet 600-620 mio. kr. mod tidligere ventet i niveauet 645 mio. kr., mens resultat før skat fortsat ventes at ligge tæt på nul som følge af den fortsatte restrukturering.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

De første kvartalsregnskaber, primært fra USA, der tegner en fortsættelse af billedet for 2017-billedet, både når det handler om teknologiorienterede forbrugsselskaber som Netflix og traditionelle sel...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen