Berlingske Business

Bankerne har talt: Disse aktier skal du have i porteføljen

Bankerne har talt: Disse aktier skal du have i porteføljen - 5
Foto:

Fire store danske banker giver her deres bud på, hvilke fem aktier man som investor skal have i porteføljen i andet halvår. Særligt én aktie er skræmmende populær.

Jyske Banks bud på fem stærke aktier til porteføljen
Carlsberg<:

*Det "nye" Carlsberg med fuld ejerskab af BBH vil være godt eksponeret mod de stærke vækstmarkeder i Østeuropa.

*Carlsberg vil fortsætte Excellence programmerne, med henblik på at opnå flere omkostningsbesparelser og en stadig mere profitabel drift.

NovoZymes:

*Novozymes leverer endnu et år med høj vækst i salget.

• Novozymes er robust overfor en lavkonjunktur og vil få gavn af en fortsat styrkelse af den amerikanske dollar

• Novozymes er markedsførende på det profitable enzymmarked, og Jyske Bank venter at Novozymes fortsat vil kunne levere høj vækst og profitabilitet.

Neurosearch:

*Selskabet har det mest lovende projekt inden for behandling af fedme, som er et område med et stort kommercielt potentiale.

• Udformningerne af fase III studierne for fedmemidlet Tesofensine øger sandsynligheden for en snarlig partnerskabsaftale

Topdanmark:

•Jyske Bank forventer, at investeringsafkastet i 2009 vil være betydeligt bedre end i 2008.

• Topdanmark har et højt effektivitetsniveau . • Implementeringen af nye prisstrukturer har gjort det muligt for Topdanmark at give ”skarpere” priser til kunderne, hvilket forbedrer konkurrenceevnen i forhold til de mindre forsikringsselskaber

Vestas:

*Vi forventer, at Vestas annoncerer betydelige ordrer i løbet af juli måned, hvilket også er en nødvendighed for at nå vores indtjeningsestimat i 2009 samt Vestas’ egne målsætninger.

*En nedjustering af 2009-prognosen er indeholdt i markedsforventningerne

*Jyske Bank forventer, at markedsvæksten vender tilbage i 2010 og 2011, bl.a. drevet af stimuluspakker

*Prisfastsættelsen er lav med en estimeret fair værdi på 611 kr.

”Det er lidt en blanding af høj- og lavbeta-aktier, hvilket passer meget godt med vores anbefalede risikoeksponering på det nuværende tidspunkt samt positionering mod et kommende bull marked i 2010,” siger aktieanalysechef Rune Møller til Business.dk.

Forsiden lige nu

Til forsiden

Business anbefaler

 

Business i billeder

Se alle

BrandView Hvad er Brandview?

BrandView er en service fra Berlingske Media, hvor virksomheder har mulighed for at kommunikere deres specialviden direkte til brugere og læsere af Berlingske.
Dette kan gøres på print i Berlingske og Berlingske Business, eller online på b.dk og business.dk.

Ønsker du at vide mere om BrandView, bedes du kontakte content marketing afdelingen Public Impact via e-mail: info@publicimpact.dk.

Annonce

Venezuela har verdens største oliereserver – og en årlig inflation på 100.000 pct. Hvad er det lige, der sker?For en dansk investor var Venezuela frem til for få år siden interessant, fordi ØK havde s...

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen