Berlingske Business
07:36Muligt salg af Maersk Drilling sendte aktie i vejret

Her er status på regeringsgrundlaget

En analyse af regeringsgrundlaget viser, at den enten har gennemført eller fremsat lovforslag om de 54 af de 102 løfter, som blev opstillet i dokumentet fra forhandlingerne, da S, R og SF dannede regering i efteråret 2011. 43 er i proces, mens kun fem løfter er blevet droppet eller udskudt på ubestemt tid.

Indtrykket af svigt og svig har bidt sig fast hos store vælgergrupper. Men denne analyse giver et noget andet billede af regeringens løfter.

Her kan du købe adgang til hele analysen i Excel-format, der er opdelt i fagområder, status på forslaget (vedtaget/gennemført, i proces eller droppet), evt. forbehold og overordnet statusvurdering.

Oversigten er endeligt opgjort fredag den 30. november 2012.

Kilde: Berlingske Research

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen