Berlingske Business
17:59På gensyn i morgen

Det mener vælgerne om Venstre lige nu

Partiet Venstre kan fejre landsmødet med stærk rygvind i meningsmålingerne. Gallup har for Berlingske spurgt vælgerne ind til en række af deres nyere politiske udmeldinger, samt aktuelle medvind.

Målingen viser blandt andet:

Venstres Claus Hjort Frederiksen mener, at mindstelønnen og det generelle lønniveau skal sættes ned i Danmark for at forbedre erhvervslivets konkurrenceevne. 29% er enig i det udsagn og 56% uenig. Venstres fremgang skyldes især uindfriede forventninger til den nuværende regering. 61% svarer ja til, at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, nærmest er blevet usynlig i den politiske debat.

Der har været fornyet debat om, hvorvidt Dansk Folkeparti skal med i en eventuel borgerlig regering efter næste valg. 34% er enig eller overvejende enig i, at Dansk Folkeparti skal med i en eventuel ny borgerlig regering. Blandt blå bloks vælgere er det 56% enig eller overvejende enig.

Her kan du købe adgang til alle målingens resultater.

Business.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Kære læser. Velkommen til business.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer. Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

Vi håber derfor, at du i din adblocker vil tillade visning af annoncer fra business.dk Det er nemt og tager kun et øjeblik: Se hvordan du gør her.

Med venlig hilsen
Berlingske Business

Tilbage til artiklen